Altın & Gümüş

Altın bu seviyeye daha önce gelmedi! Gram altının bahtı açıldı! İşte yeni rekor!

Altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Ons altında son 8 ayın zirvesi görülürken gram altında yeni rekor kırıldı. İşte detaylar!Altın yatırımcıları gözler Fed'e çevrildi

Altın piyasasında yaşanan son gelişmeler nedeniyle vatandaşlar gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını ve ons altın fiyatını sorguluyor. Altın yatırımcıları gözler Fed'e çevrildi.

 İşte altın fiyatlarında yaşananlar…

Fed'in şahin duruşundan dönüş yapacağı yönünde beklentilerin güçlenmesi ile birlikte altın fiyatları için de yukarı yöne girilmiş oldu. Ons altında 1.886 dolar seviyesiyle 8 ayın zirvesine şahit oldu. Gram altın fiyatı da vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Buna göre gram altın da 1.140 TL fiyatıyla tüm zamanların rekorunu kırılmış oldu.

İşte altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler...

ALTIN FİYATLARINDA ZİRVE GÖRÜLDÜ!

Ons altın, geçtiğimiz yılı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kararı ve Fed'in faiz artışında yumuşama beklentisinin doğmasından dolayı 6 ayın rekor seviyesini görerek kapatmıştı. Diğer yandan gram altın da bu rüzgarla birlikte tarihi zirvesini görmüş ve yılı bu şekilde bitirmişti.

Son olarak ons altında 1.886 dolar seviyesi görüldü. Bu seviye son 8 ayın zirvesi olurken gram altında da benzer bir durum yaşandı. Gram altın fiyatı 1.140 TL seviyesine geldi ve tüm zamanların rekorunu kırdı. Fed'in şahin para politikasında yumuşamaya gitmesi yönünde beklentiler artış kaydedilirken şimdi de gözler altın fiyatlarına çevrildi.

ALTIN FİYATLARI İÇİN KRİTİK TARİH! FED 1 ŞUBAT'TA FAİZ KARARINI AÇIKLAYACAK

Fed'in faiz kararı ons altın fiyatı üzerindeki etkinliği göstermeye başladı. Fed, aralıkta yüzde 4 olan faizini 50 baz puan artırmış ve yüzde 4,50'ye yükseltmişti. Piyasalar Fed'in yılın ilk toplantısında vereceği faiz kararına kilitlendi. Fed faiz kararını 1 Şubat tarihinde açıklayacak. Öte yandan Fed'in faiz oranını daha yavaş artırabileceğine dair beklentilerin kuvvetlenmesi altın fiyatlarında hızlı bir yükselişe geçilmesine yol açtı. Gram altın için yükseliş beklentileri meydana gelirken, yarın gelecek olan enflasyon açıklaması ile düşük gelmesi durumunda şubat ayında Fed'in faiz artışını 25 baz puan olarak güncelleyeceği düşünülüyor. Fed 50 baz puan faiz artışı yapmadığı durumda gram altın ve ons altın değer kazanma olasılığı bulunuyor.

Akıllara zarar devlet desteği! Şartları peş peşe açıklandı! Bu ödeme içinizi rahatlatacak!

Yapılan zamlardan onların işine yaradı! Zamlarla onlar dört köşe olacak! Her ay 4.125 TL ödeme!

Manavlarda yeni dönem! Sebze ve meyveyi artık böyle alacaksınız! Duyunca inanamayacaksınız!