Altın & Gümüş

Altın bugün ne kadar? 2 Ağustos gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 2 Ağustos Salı yani piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 2 Ağustos altın fiyatları!Altının gram fiyatı güne nasıl başladı? Çeyrek altın, ons fiyatı ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından sıklıkla soruluyor

Altın fiyatları 2 Ağustos Salı günü ilgilileri tarafından araştırılıyor. Altının gram fiyatı güne nasıl başladı? Çeyrek altın, ons fiyatı ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından sıklıkla soruluyor. Altın fiyatlarındaki güncel rakamlar haftanın ikinci gününde de araştırılıyor. Altın fiyatları Merkez Bankasının açıklamasından sonra yeni güne nasıl başladı? İşte merak edilen 2 Ağustos gram altın kaç TL? Bugün altın ne kadar? detaylı cevapları... 

Piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde fed kararından sonra altın gram ve ons fiyatlarındaki son durumun ne olduğu merakla araştırılıyor. Geçtiğimiz gün ons fiyatına paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü yüzde 0,3 artış ile tamamladı. Piyasaları yakından takip edenler gram fiyatı, ons fiyatının yükselip yükselmediğini öğrenmek istiyor. İşte 2 Ağustos gram, çeyrek ve ons altın fiyatlarına haberimizden detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

2 AĞUSTSOS GRAM ALTIN NE KADAR? 

Altın fiyatları, 27 Temmuz günü açıklanan FED faiz kararının ardından kritik eşik bin lirayı aşmıştı. İşte Fed faiz kararının açıklanmasından sonra altındaki son durum! Altın yükselecek mi? Piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde yani 2 Ağustos Salı günü altın fiyatlarına dair yaşanan her değişiklik büyük bir merakla araştırılıyor. Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasından sonra sabah saatlerinde 1.023 lira seviyesinde işlem görmüştü. Ancak daha sonra gram altın alış fiyatı 1.019,80 lira alış ve 1.022,58 TL’den işlem gördü. Şu anlarda ons altın ise bin 772,56 dolar seviyelerinde işlem görüyor. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 2 AĞUSTOS ÇEYREK ALTIN KAÇ TL? 

Vatandaşların ve yatırımcıların en çok tercih ettiği çeyrek altın fiyatı da araştırılıyor. Çeyrek altın, alış fiyatı 1.633,00 lira alış ve 1668,99 TL’den işlem gördü. 

2 AĞUSTOS 2022 TAM ALTIN NE KADAR? 

Tam Altın alış fiyatı olarak 6.668 TL, satış 6.732 TL’den alıcı buluyor. 2 Ağustos Salı günü altın fiyatları bir önceki kapanış seviyesine göre ile ilerliyor.

ÇEYREK ALTIN DÜN NE KADARDI? 

Çeyrek altın, dün yani 1 Ağustos Pazartesi günü çeyrek altın alış 1.633,00 lira alış ve 1668,99 TL’den işlem görmüştü. Geçtiğimiz haftaya göre çeyrek altın alış ve satış fiyatlarında ve genel olarak altın fiyatlarındaki yükseliş eğilimi sürüyor. 

Dolar bugün ne kadar? 2 Ağustos dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Emeklilik için gerekenden fazla prim gün sayısına ait primler geri alınabilir mi?

En fazla kaç gün süreyle istirahat raporu alınabilir?