Altın & Gümüş

Altın bugün ne kadar? 20 Haziran gram altın kaç TL?

Altın bugün ne kadar yatırımcılar ve altın almak isteyen vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. 20 Haziran Pazartesi yani piyasaların açık olduğu ilk gün gram, ons altının ne kadar olduğu sorgulanıyor. İşte 20 Haziran altın fiyatları!Dolardaki hareketlilik altını da doğrudan etkiliyor

20 Haziran altın fiyatları günün en çok araştırılan konuları arasında bulunuyor. Dolardaki hareketlilik altını da doğrudan etkiliyor. Altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı merak ediliyor. Rusya Ukrayna arasındaki savaş döviz kurunu etkilemeye devam ediyor. İşte merak edilen 20 Haziran gram altın kaç TL? Bugün altın ne kadar? ayrıntılı cevapları...

Altın fiyatları piyasaların açık olduğu haftanın ilk gününde merakla araştırılıyor. Altın fiyatları, dolar fiyatlarına endeskli gidiyor. Doların durumuna göre altın fiyatları da şekil alıyor. Altınlarını biriktirip yastık altı yapan vatandaşlar da bir iş kurma hayali kuranlar da altın fiyatları ile yakından ilgileniyor. FED faiz oranlarının açıklanmasından sonra altın fiyatlarındaki son değişimler de sıkı bir şekilde takip edilmeye başlandı. 20 Haziran gram ve ons altın fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

20 HAZİRAN GRAM ALTIN NE KADAR?

Piyasaların açıldığı haftanın ilk gününde 20 Haziran Pazartesi günü altın fiyatları güne yatay bir seyirle başlamasının ardından öğleden sonra düşüşe geçti. Son haftalarda altın fiyatlarındaki haraketlilik yatırımcıları bir hayli heyecanlandırıyor. Bu dalgalı hareketin ardından gram altın 1.027,61 liradan işlem görüyor. Şu sıralarda ons altın ise bin 843 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 20 HAZİRAN ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

Hem vatandaşların hem de yatırımcıların en çok tercih ettiği çeyrek altında araştırılıyor. Çeyrek altın, alış alış 1.639,05 TL, satış 1.675,14 TL. Geçen hafta çeyrek altının satış fiyatı ile bu haftanın fiyatları karşılaştırılıyor. Cumhuriyet altını ise 6,556,88 TL’den işlem görmektedir.

19 HAZİRAN GRAM ALTIN NE KADARDI?

Piyasaların kapalı olduğu bu son günde yani 19 Haziran Pazar günü altın fiyatları kırmızı ve aşağı yönlü bir hareket gösteriyor. Son haftalarda altın fiyatlarındaki haraketlilik yatırımcıları bir hayli heyecanlandırıyor. Altının gram fiyatı piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci günü 19 Haziran Pazar gününde altın fiyatları düşüşte. Bu dalgalı hareketin ardından gram altın 1.024 liradan işlem görüyor. Şu sıralarda ons altın ise bin 839 dolar seviyelerinde işlem görüyor.