Altın & Gümüş

Altın bugün ne kadar? 21 Haziran gram altın kaç TL?

Altın bugün ne kadar yatırımcılar ve altın bozdurmak ya da almak isteyen vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. 21 Haziran Salı yani piyasaların açık olduğu ikinci gün gram, ons altının ne kadar olduğu sorgulanıyor. İşte 21 Haziran altın fiyatları!Dolardaki hareketlilik altını da doğrudan etkiliyor

21 Haziran altın fiyatları günün en çok araştırılan konuları arasında bulunuyor. Dolardaki hareketlilik altını da doğrudan etkiliyor. Altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı merak ediliyor. Rusya Ukrayna arasındaki savaş döviz kurunu etkilemeye devam ediyor. İşte merak edilen 21 Haziran gram altın kaç TL? Bugün altın ne kadar? detaylı cevapları...

Altın fiyatları piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde merakla araştırılıyor.  Altın almak veya bozdurmak isteyenler piyasayı yakından takip ediyor. Altın fiyatları, dolar fiyatlarına endeskli gidiyor. Doların durumuna göre altın fiyatları da şekil alıyor. FED faiz oranlarının açıklanmasından sonra altın fiyatlarındaki son değişimler de sıkı bir şekilde takip edilmeye başlandı. 21 Haziran gram ve ons altın fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

21 HAZİRAN GRAM ALTIN NE KADAR?

Piyasaların açıldığı haftanın ikinci gününde 21 Haziran Salı günü altın fiyatları güne yatay bir seyirle başlamasının ardından öğleden sonra düşüşe geçti. Son haftalarda altın fiyatlarındaki haraketlilik yatırımcıları bir hayli heyecanlandırıyor. Bu dalgalı hareketin ardından gram altın alış 1.016 TL’den satış ise 1024 TL’den alıcı buldu. Şu sıralarda ons altın ise bin 835 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 21 HAZİRAN ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

Hem vatandaşların hem de yatırımcıların en çok tercih ettiği çeyrek altında araştırılıyor. Çeyrek altın, alış alış 1.658 TL, satış 1.692 TL. Geçen haftaya göre çeyrek altın fiyatı 30 TL yükselişe geçti. Cumhuriyet altını ise 6,826 TL’den işlem görmektedir.

20 HAZİRAN GRAM, ÇEYREK ALTIN NE KADARDI?

Geçtiğimiz günün yani 20 Haziran Pazartesi gününün gram ve çeyrek altın fiyatları da merak ediliyor. 21 Haziran Pazartesi günü çeyrek altın, alış alış 1.639,05 TL, satış 1.675,14 TL.  Gram altın da 1.027,61 liradan işlem gördü. Geçen hafta çeyrek altının satış fiyatı ile bu haftanın fiyatları vatandaşlar tarafından karşılaştırılıyor.

Dolar bugün ne kadar? 21 Haziran dolar kaç TL?

ŞOK 21 Haziran kataloğu! 21 Haziran Salı ŞOK kataloğu yayınlandı mı?

BİM 21 Haziran kataloğu! 21 Haziran Salı BİM kataloğu yayınlandı mı?