Altın & Gümüş

Altın bugün ne kadar? 23 Haziran gram altın kaç TL?

Altın bugün ne kadar yatırımcılar ve altınını bozdurmak ya da almak isteyenler tarafından merakla araştırılıyor. 23 Haziran Perşembe yani piyasaların açık olduğu dördüncü gününde gram, ons altının ne kadar olduğu sorgulanıyor. İşte 23 Haziran altın fiyatları!Dolardaki hareketlilik altını da doğrudan etkiliyor

23 Haziran altın fiyatları ilgililer tarafından en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Dolardaki hareketlilik altını da doğrudan etkiliyor. Altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı merak ediliyor. Rusya Ukrayna arasındaki savaş döviz kurunu etkilemeye devam ediyor. İşte merak edilen 23 Haziran gram altın kaç TL? Bugün altın ne kadar? detaylı cevapları...

Altın fiyatları piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü günde yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor.  Altın almak veya bozdurmak isteyenler piyasayı yakından takip ediyor. Doların durumuna göre altın fiyatları da şekil alıyor. FED faiz oranlarının açıklanmasından sonra altın fiyatlarındaki son gelişmeler sıkı bir şekilde takip ediliyor. 23 Haziran gram, çeyrek ve ons altın fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

23 HAZİRAN GRAM ALTIN NE KADAR?

Piyasaların açıldığı haftanın dördüncü günde 23 Haziran Perşembe günü altın fiyatları güne yatay bir seyirle başlamasının ardından öğleden sonra düşüşe geçti. Son haftalarda altın fiyatlarındaki haraketlilik yatırımcıları bir hayli heyecanlandırıyor. Bu dalgalı hareketin ardından gram altın alış 1.020,02 TL’den satış ise 1.020,23 TL’den alıcı buldu. Gram altın geçen haftaya göre satış değerinde 5 TL yükseliş yaşandı. Şu sıralarda ons altın ise bin 826 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 23 HAZİRAN ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

Hem vatandaşların hem de yatırımcıların en çok tercih ettiği çeyrek altın fiyatı da araştırılıyor. Çeyrek altın, alış alış 1.666,00 TL, satış 1.60,008 TL. Geçen haftaya göre çeyrek altın satış fiyatında 7 TL yükseliş gerçekleşti. 

23 HAZİRAN 2022 TAM ALTIN NE KADAR?

Tam Altın alış fiyatı olarak 6.776,00 iken satış fiyatı da 6,871,00 TL’den alıcı buluyor.