Altın & Gümüş

Altın bugün ne kadar? 24 Haziran gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklindeki soruya yatırımcılar ve altın alacak vatandaşlar yanıt arıyor. 24 Haziran Cuma yani piyasaların açık olduğu beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 24 Haziran altın fiyatları!Dolardaki hareketlilik altını da doğrudan etkiliyor

24  Haziran altın fiyatları ilgililer tarafından araştırılıyor. Dolardaki hareketlilik altını da doğrudan etkiliyor. Altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı merak ediliyor. Rusya Ukrayna arasındaki savaş döviz kuru üzerindeki sürdürüyor. İşte merak edilen 24 Haziran gram altın kaç TL? Bugün altın ne kadar? detaylı cevapları...

Altın fiyatları piyasaların açık olduğu haftanın beşinci günde yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor.  Altın almak veya bozdurmak isteyenler piyasayı yakından takip ediyor. Doların durumuna göre altın fiyatları da şekil alıyor. FED faiz oranlarının açıklanmasından sonra altın fiyatlarındaki son gelişmeler sıkı bir şekilde takip ediliyor. 24 Haziran gram, çeyrek ve ons altın fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

24 HAZİRAN GRAM ALTIN NE KADAR?

Piyasaların açıldığı haftanın beşinci günde 24 Haziran Cuma günü altın fiyatları güne yatay bir seyirle başlamasının ardından öğleden sonra düşüşe geçti. Son haftalarda altın fiyatlarındaki haraketlilik yatırımcıları bir hayli heyecanlandırıyor. Bu dalgalı hareketin ardından gram altın alış 1.011 TL’den satış ise 1.019 TL’den alıcı buldu. Gram altın geçen haftaya göre satış değerinde 7 TL düşüş yaşandı. Şu sıralarda ons altın ise bin 826 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 24 HAZİRAN ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

Hem vatandaşların hem de yatırımcıların en çok tercih ettiği çeyrek altın fiyatı da araştırılıyor. Çeyrek altın, alış alış 1.652 TL, satış 1.686 TL. Geçen haftaya göre çeyrek altın satış fiyatında 9 TL düşüş gerçekleşti. 

24 HAZİRAN 2022 TAM ALTIN NE KADAR?

Tam Altın alış fiyatı olarak 6.675 TL iken satış fiyatı da 6.742 TL’den alıcı buluyor. Tam altın fiyatlarında 39 lira düşüş gerçekleşti.

ÇEYREK ALTIN DÜN NE KADARDI?

Çeyrek altın, dün yani 23 Haziran Perşembe günü alış alış 1.666,00 TL, satış 1.60,008 TL. Geçen haftaya göre çeyrek altın satış fiyatında 7 TL yükseliş gerçekleşti. 

TOKİ’den düşük peşinatlarla ev sahibi olun! Başvurular kapıya dayandı

Emekli maaşı taşıma işlemi nasıl yapılır? Banka değişikliğinde promosyon ne kadar?

Konut kredisine BDDK’dan yeni ölçüt! A sınıfı eve ne kadar kredi çıkar?