Altın & Gümüş

Altın bugün ne kadar? 24 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 24 Temmuz Pazar yani piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 24 Temmuz altın fiyatları!Altının gram fiyatı ne kadar, çeyrek altın, ons fiyatı ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından sıklıkla soruluyor

Altın fiyatları 24 Temmuz Pazar günü ilgilileri tarafından araştırılıyor. Altının gram fiyatı ne kadar, çeyrek altın, ons fiyatı ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından sıklıkla soruluyor. Altın fiyatlarındaki güncel rakamlar hafta sonu da araştırılıyor. Altın fiyatları yeni güne nasıl başladı? İşte merak edilen 24 Temmuz gram altın kaç TL? Bugün altın ne kadar? detaylı cevapları... 

Piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde altın gram ve ons fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altının gram fiyatı hafta sonu kaç TL ile başladı ve nasıl devam etti? Gram fiyatı, güne yükselişle başladıktan sonra günü nasıl bitirdi? 24 Temmuz gram, çeyrek ve ons altın fiyatlarına haberimizden detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

24 TEMMUZ GRAM ALTIN NE KADAR? 

Dün, dolar kuru ve ons altın fiyatındaki yükseliş bir süredir devam ediyor. Peki bu durum sürekli mi? Altın yükselecek mi? Piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde yani 24 Temmuz Pazar günü altın fiyatları araştırılıyor. Geçtiğimiz gün yüzde 1,3 artışla günü 1.718,5 dolardan tamamlayan altının ons fiyatı, önceki kapanışta yüzde 0,1 altında işlem gördü. Gram altın alış 984,35 TL’den satış ise 984,99 TL’den alıcı buldu. Şu sıralarda ons altın ise bin 727,10 dolar seviyelerinde işlem görüyor. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 24 TEMMUZ ÇEYREK ALTIN KAÇ TL? 

Vatandaşların ve yatırımcıların en çok tercih ettiği çeyrek altın fiyatı da araştırılıyor. Çeyrek altın, alış 1.574,96 TL, satış 1.610,45 TL’den işlem gördü. 

24 TEMMUZ 2022 TAM ALTIN NE KADAR? 

Tam Altın alış fiyatı olarak 6.457,00 TL iken satış fiyatı da 6.570,00 TL’den alıcı buluyor. 24 Temmuz Pazar günü altın fiyatları bir önceki kapanış seviyesine göre ile ilerliyor.

ÇEYREK ALTIN DÜN NE KADARDI? 

Çeyrek altın, dün yani 23 Temmuz Cumartesi günü çeyrek altın alış 1.573,53TL, satış 1.608,16 TL’den işlem görmüştü. Geçtiğimiz haftaya göre çeyrek altın alış ve satış fiyatlarında ve genel olarak altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor.

Dolar bugün ne kadar? 24 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Giydirme cephe nedir? Giydirme cephe özellikleri nelerdir?

Prefabrik ev kaç TL? Prefabrik ev almak mantıklı mı?