Altın & Gümüş

Altın bugün ne kadar? 3 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 3 Temmuz Pazar yani piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 3 Temmuz altın fiyatları!Altın fiyatları, dolardaki her hareketlilikten etkileniyor

Altın fiyatları 3 Temmuz ilgililer tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları, dolardaki her hareketlilikten etkileniyor. Altın fiyatlarındaki son durum ne merak ediliyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş döviz kuru üzerindeki etkisi devam ediyor. İşte merak edilen 3 Temmuz gram altın kaç TL? Bugün altın ne kadar? detaylı cevapları... 

Yatırımcılar, piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde altın fiyatlarını merakla araştırıyor. Doların yaşadığı dalgalanmalar altın fiyatlarını da etkiliyor. Altın fiyatları güne değer kaybı ile başladı ve ardından öğle saatlerinde de bu aşağı yönlü hareketine devam etti. 3 Temmuz gram, çeyrek ve ons altın fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

3 TEMMUZ GRAM ALTIN NE KADAR? 

BDDK kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatlarının son durumu araştırılıyor. Piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde yani 3 Temmuz Pazar günü altın fiyatları güne düşüş ile başladı ve günün ilerleyen saatlerinde de bu düşüşü sürdürdü. Bu düşüşün ardından gram altın alış 981,78’ten satış ise 986,06 TL’den alıcı buldu. Şu sıralarda ons altın ise bin 810 dolar seviyelerinde işlem görüyor. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 3 TEMMUZ ÇEYREK ALTIN KAÇ TL? 

Hem vatandaşların hem de yatırımcıların en çok tercih ettiği çeyrek altın fiyatı da araştırılıyor. Çeyrek altın, alış 1.560,97 TL, satış 1.595,84 TL’den işlem gördü. 

3 TEMMUZ 2022 TAM ALTIN NE KADAR? 

Tam Altın alış fiyatı olarak 6.382,00 TL iken satış fiyatı da 6.439,00TL’den alıcı buluyor. 3 Temmuz Pazar günü altın fiyatları bir önceki kapanışa göre düşüşüne devam ediyor.

ÇEYREK ALTIN DÜN NE KADARDI? 

Çeyrek altın, dün yani 2 Temmuz Cumartesi günü çeyrek altın, alış 1.553,07 TL, satış 1.587,32 TL’den işlem görmüştü. Geçtiğimiz haftaya göre çeyrek altın alış ve satış fiyatlarında ve genel olarak altın fiyatlarında bir düşüş yaşanmaktadır.

Dolar bugün ne kadar? 3 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Askerlik ve doğum borçlanması yeni asgari ücret zammından sonra arttı mı?

Asgari ücret yönetmeliği değişti! Yeni asgari ücret yönetmeliğinde neler yer alacak?