Altın & Gümüş

Altın bugün ne kadar? 31 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 31 Temmuz Pazar yani piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 31 Temmuz altın fiyatları!Altının gram fiyatı güne nasıl başladı? Çeyrek altın, ons fiyatı ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından sıklıkla soruluyor

Altın fiyatları 31 Temmuz Pazar günü ilgilileri tarafından araştırılıyor. Altının gram fiyatı güne nasıl başladı? Çeyrek altın, ons fiyatı ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından sıklıkla soruluyor. Altın fiyatlarındaki güncel rakamlar haftanın yedinci gününde de araştırılıyor. Altın fiyatları Merkez Bankasının açıklamasından sonra yeni güne nasıl başladı? İşte merak edilen 31 Temmuz gram altın kaç TL? Bugün altın ne kadar? detaylı cevapları... 

Piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde fed kararından sonra altın gram ve ons fiyatlarındaki son durumun ne olduğu merakla araştırılıyor. Son işlem gününde ons fiyatı ve dolar kurundaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü yüzde 1,5 yükseliş ile 1012,6 lira ile sonlandı. Gram fiyatı, yeni haftaya artışla başladıktan sonra günü nasıl bitirdi? 31 Temmuz gram, çeyrek ve ons altın fiyatlarına haberimizden detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

31 TEMMUZ GRAM ALTIN NE KADAR? 

Altın fiyatları, 27 Temmuz günü açıklanan FED faiz kararının ardından kritik eşik bin lirayı aşmıştı. İşte Fed faiz kararının açıklanmasından sonra altındaki son durum! Altın yükselecek mi? Piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde yani 31 Temmuz Pazar günü altın fiyatları araştırılıyor. Cuma günü ons fiyatındaki düşüşe rağmen dolar kurundaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü yüzde 0,2 artış ile noktaladı.  Gram altın alış fiyatı 1.016,77 lira alış ve 1.017,60’den işlem gördü. Şu anlarda ons altın ise bin 765,52 dolar seviyelerinde işlem görüyor. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 31 TEMMUZ ÇEYREK ALTIN KAÇ TL? 

Vatandaşların ve yatırımcıların en çok tercih ettiği çeyrek altın fiyatı da araştırılıyor. Çeyrek altın, alış fiyatı 1.626,84 lira alış ve 1663,78 işlem gördü. 

31 TEMMUZ 2022 TAM ALTIN NE KADAR? 

Tam Altın alış fiyatı olarak 6.607,00 TL iken satış fiyatı da 6.695,00TL’den alıcı buluyor. 31 Temmuz Pazar günü altın fiyatları bir önceki kapanış seviyesine göre ile ilerliyor.

ÇEYREK ALTIN DÜN NE KADARDI? 

Çeyrek altın, dün yani 30 Temmuz Cumartesi günü çeyrek altın alış 1.585,82 lira alış ve 1620,85 TL’den işlem görmüştü. Geçtiğimiz haftaya göre çeyrek altın alış ve satış fiyatlarında ve genel olarak altın fiyatlarındaki yükseliş sürüyor.

Dolar bugün ne kadar? 31 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Tapu masrafı ne kadar tutar?

Tapu harcı ödemesi nasıl yapılır?