17 / 06 / 2024

Altın çakıldı! İslam Memiş açıkladı! Bu rakama kadar düşecek! Altın almak için hazır olun!

Altın çakıldı! İslam Memiş açıkladı! Bu rakama kadar düşecek! Altın almak için hazır olun!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşü değerlendirerek, hangi seviyeye kadar gerileyeceğini açıkladı ve yatırımcıları alım fırsatı konusunda uyardı.



Altın  fiyatları haftayı düşüşle kapattı. Değer kaybeden altın fiyatları yatırımcıların odağında. Vatandaşlar ''altın fiyatları düşmeye devam edecek mi?'' sorusu üzerine İslam Memiş'ten altın yorumu geldi. Memiş, altın fiyatlarının kaç liraya kadar düşeceğini açıkladı. 

ALTIN ÇAKILDI!

İslam Memiş, yatırımcılara düşüşler hakkında bilgi vererek, hangi seviyelerin takip edilmesi konusunda uyarıda bulundu. 

Memiş, altındaki yükseliş ve düşüşlerin çok hızlı olduğunu belirterek, altın fiyatlarının 2 günde 70 doların üzerinde düşüş yaşadığını ve bunun büyük bir geri çekilme olduğunu kaydetti.

 Altın çakıldı! İslam Memiş açıkladı! Bu rakama kadar düşecek! Altın almak için hazır olun!

ÖNGÖRÜ YAPABİLMEK MÜMKÜN DEĞİL!

Memiş, altın fiyatları için, tüm dünyada geçerli olan bir manipülasyon piyasasının yaratıldığını, ani artışlar ya da düşüşler için öngörü yapabilmenin mümkün olmadığını söyledi. 

ALTIN ALMAK İÇİN HAZIR OLUN!

Memiş altında düşüşler olacağını belirterek yatırımcılara alım konusunda hazır olmalarını söyledi. Memiş; “Altın bir hafta kadar 2380-2420 dolar aralığında git gel hareketleri yapacak ve nihayetinde kısa vadeli olarak aşağı yönlü düşüşlerine devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

ALTIN BU SEVİYEYE KADAR GERİLECEK!

Memiş yeni bir savaş ortamının meydana çıkması halinde dikkat edilecek noktanın 2380 dolar olacağını belirtti ancak şu anki yumuşama sürecinin devam etmesi halinde ons altın, ihlal ettiği tüm noktalara geri döneceğibne vurgu yaptı. Memiş, İran'da yaşananlar da bu suni yükselişler için tetikleyici olduğuna da dikkat çekti. 

ALTINDA SON DÜŞÜŞLER!

Memiş altın fiyatlarında genel öngörüsünün yukarı olduğunu bir kez daha hatırlattı. Memiş, altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini açıklayarak bu düşüşlerin son düşüşler olduğuna vurgu yaptı. Memiş bu rakamların iyi değerlendirilmesi konusunda yatırımcılara şunları söyledi: ''Memiş “Bu yüzden şu anda yaşanan ve ilerleyen günlerde yaşanabilecek düşüşler, gelecek için büyük bir alım fırsatı“ dedi.

BİR DAHA BU RAKAMLARA DÜŞMEYECEK!

Memiş, beklediği 2380 dolar seviyesinin son düşüşler olduğunu ve bu seviyeden sonra altında tekrar düşüş görülmeyeceğine vurgu yaptı.

Cumhuriyet altını Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Altın almak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı anlık altın fiyatları

Geri Dön