Kent Haberleri

Altın da değil, dolar da! Tahminleri ile tam 12'den vuran Mert Başaran asıl kazandıranı açıkladı

Altın ve dolar ile ilgili yaptığı yorumlar ile tanınan ekonomist Mert Başaran '' Küçük paralarla nasıl yatırım yapılır?'' sorusunun yanıtını açıkladı.  Mert Başaran son yapmış olduğu açıklamarda altın ve dolar değil, küçük pararlarla nasıl yatırım yapılır? sorusunun yanıtını cevapladı

Yağtığı altın ve dolar tahminleri ile tam 12'den vuran Mert Başaran özerllikle altın yorumları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.  Mert Başaran son yapmış olduğu açıklamarda altın ve dolar değil, küçük pararlarla nasıl yatırım yapılır? sorusunun yanıtını cevapladı.

ALTIN DA DEĞİL DOLAR DA...

Mert Başaran, dolar ve eurodan uzak durulması gerektiğini söyleyerek yatırımcıları uyararak, altın ve gümüşe kıyasla konut ile tarlanın daha çok para kazandırdığını belirtti.

Mert Başaran yaptığı açıklamanın bir yatırım tavsiyesi olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Şu an altın hala ucuz gözüküyor. Ons bazında hala ucuz. Dolar çok arttığı için altın ons bazında çok ucuz. Alıp kenara koyulabilir.

Gümüş çok ucuz, alıp köşeye atabilirsiniz. Dolar ve euro’ya para yatırarak para kazanamazsınız. Bunlara bağlı artan yatırım araçlarına paranızı yatırın. Konut fiyatları arttı. Aralık ve Ocak aylarında konut fiyatlarında bir durgunluk olabilir. Fırsat yerler çıkabilir.

 Mutlaka yatırım için alacaksanız, küçük evler alın. 1+0 tarzı evler bakın. Çok kazandırıyor. Mesela 1+0 ev mi alınır, kötü şeyler yapılıyor oralarda’ deniyor.

Kardeşim sizde bu kişilere evlerinizi vermeyin. En iyi kirayı bu evler getiriyor. Dolayısıyla ben daima küçük evciyim. Param olduğunda bunu yaparım. Tarlaya yatırım yapılabilir. Erzurum, Gaziantep, Elazığ gibi yerlerin konut imarları yanlarında tarla alabilir. Tarla alırken konum çok önemlidir. Araştırılması lazım" 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Ons altın fiyatı şu dakikalarda 1635 dolara kadar geriledi. Gram altın alış fiyatı 992 TL, satış fiyatı 1004 lira, çeyrek altın alış fiyatı 1623 lira, satış fiyatı ise 1642 lira, yarım altın alış fiyatı 3288 lira, satış fiyatı ise 3289 lira, tam altın alış fiyatı 6464 lira,satış fiyatı ise 6543 lira, ata altın alış fiyatı 6643 lira, satış fiyatı 6729 lira,  atabeşli alış fiyatı 33078 lira,satış fiyatı ise 33471 lira, gremse altın alış fiyatı 16,087 lira, satış fiyatı ise 16,359 liradan satışa sunuluyor.

DOLAR KURUNDA SON DAKİKA

Dolar/TL kuru alış fiyatı 18,72 TL, satış fiyatı 18,75 TL seviyesinde. Euro dolar paritesi 0,97 seviyesinde. Dolar endeksi ise 112,672 bandında hareket ediyor.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı! Herkes kuyumculara akın ediyor

Gram altın için 3.000 TL olacak demişti! Altında kıyamet kopuyor! 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor! Çabuk bakın

Altın yatırımcıları için bir umut bekleniyor! Altın fiyatları yükselecek mi?