Kent Haberleri

Altın dehası İslam Memiş hiç bu kadar ciddi olmamıştı! Dolar, Euro'da yeni hedef dudak uçuklattı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında yeni ikazlarda bulundu. Altın ücretlerinin yanında dolar ve euro ücretlerinde da hareketlilik sürerken uzman isim merak edilen konu hakkındaki ayrıntıları paylaştı.Altın, volkanik aktivite, erozyon, nehir yatakları gibi doğal süreçler sonucu yeraltına gömülmüş olarak bulunabilir

Altın, dünya genelinde birçok yerde bulunan bir elementtir ve çıkarılabilir madenlerden biridir. Altın, volkanik aktivite, erozyon, nehir yatakları gibi doğal süreçler sonucu yeraltına gömülmüş olarak bulunabilir.

Altın, çıkarılmaya değer olduğu için çıkarılır. Bunun nedeni ise altının, insanlar tarafından takdir edilen, nadir bulunan bir metal olması ve özellikle mücevherat, elektronik, medikal ve finansal endüstrilerde kullanılmasıdır. 

Altın piyasası konusunda önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, tekrar önemli açıklamalar yaptı. Elinde altın bulunan kişileri bir bir uyaran uzman isim piyasalardaki hareketliliği değerlendirdi. İşte altın ücretleri hakkında merak edilen tüm ayrıntılar. 

Altın dehası İslam Memiş hiç bu kadar ciddi olmamıştı! Dolar, Euro'da yeni hedef dudak uçuklattı

 

İSLAM MEMİŞ'TEN PİYASA DEĞERLENDİRMESİ

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala altın piyasasındaki aksiyon sürüyor. Perşembe günü öğleden sonra piyasaların kapanacağını işaret eden İslam Memiş, yatırım yapacaklar için beklentiyi söyledi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş geride bıraktığımız haftalarda 1.252'yi gören gram altın ücretini serbest piyasada 1.320 TL'den satışa çıktığını söyledi.

Gram altın almak isteyen vatandaşlar için dikkat çeken açıklamalarda bulunan uzman isim, 1300 TL'den işlem gören altında aşağı yönlü sarkmaların yatırım için önemli olduğunu söyledi. Altın ve para piyasaları uzmanı istenmemiş gram altında ücret aralığının 1400 TL ile 1500 TL aralığında olduğunu söyledi.

DOLAR VE EURO NE KADAR OLACAK?

Altın ücretlerinin yanı sıra Dolar ve Euro kurları İçinde önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, dolar kurunun 19,35 TL olduğunu aktardı. Serbest piyasada daha yüksekten işlem gördüğünü aktaran uzman isim serbest piyasada ise doların 20,05 TL'den işleme alındığını aktardı. Dolar kurunda olumlu bir seyir olduğunu aktaran Memiş, 24 TL ile 25 TL bandına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Euro ücretlerinde 1.094 civarında görüleceğini söylerken bu hafta içerisinde 1.895 seviyelerine kadar çıkabilceğini aktardı. Euro ücretlerini orta vadede bakıldığında ise 1,15 seviyesine kadar çıkması bekleniyor.

Nihayet beklenen gün yaklaştı! İşte doğalgaz faturalarında indirimin olacağı tarih

Memur ve emekliye büyük müjde! Bu zam oranlarını duyan gözlerine inanamadı

Çiftçiler dikkat! yüzde 50 hibe desteği sağlanıyor!