Kent Haberleri

Altın dehası İslam Memiş son kez uyardı: “Bu son fırsat!” Peş peşe açıklanan rakamları duyanlar altın almaya koştu!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişi değerlendirdiği konuşmasında altın fiyatında yeni bir düşüşten bahsederken bu son düşüş olabilir uyarısını yaptı. Ekonomist Memiş altındaki yükselişin nedenini açıklarken olası düşüşlerin bu yıl için altın fiyatlarında son düşüş olabileceğini söyledi

Ekonomi piyasalarının tanınan ismi Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten altın yatırımcılarına yeni uyarılar geldi. Ekonomist Memiş altındaki yükselişin nedenini açıklarken olası düşüşlerin bu yıl için altın fiyatlarında son düşüş olabileceğini söyledi.

Amerika’da peş peşe gelen banka iflasları Fed Başkanı Jarome Powell’ın şahin tondaki faiz açıklamalarını boşa çıkardı. Powell’ın yüksek faiz konuşmasının ardından altın fiyatlarında düşüş yaşanırken, meydana gelen bankacılık krizi sonrası yüksek faiz politikasının sürdürülebilir olmayacağı belirtilrken bu doğrultuda altın fiyatlarında bir yükseliş hareketi görüldü.

"GRAM ALTINDA BU SON FIRSAT OLABİLİR"

Son gelişmeleri yorumlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise altın fiyatlarındaki bu sert yükselişin ardından kısa süreli bir kâr satışı gelebileceğini ve buna bağlı olarak bir düşüş hareketi gözlemlenebileceğini söyledi. Altın fiyatlarındaki bu düşüşün 2023’ün son düşüş hareketi olabileceğinin altını çizen İslam Memiş “Yaz aylarında gram altın yeni rekorlar test edebilir” dedi.

İşte detaylar...

İslam Memiş son altın fiyatları değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

Amerika’da batan 3 bankayla birlikte altın yatırımcıları yatırımlarını artırdı. Bir haftada altının ons fiyatında 100 dolarlık bir yükseliş meydana geldi. Altının ons fiyatı şu anda 1900 doların üzerinde seyrediyor. Ons altın fiyatı kısa vadeli destek seviyesi olan 1840 dolara kadar düşebilir. Orta ve uzun vadede ise 2350 dolar seviyesine kadar yükseliş düşünmenize devam ediyorum.

GRAM ALTINDA YAZ AYLARINDA YENİ REKOR GELEBİLİR

Gram altın bir hafta içerisinde 50 lira değerinde artış gösterdi. Şu anda gram altın fiyatı Kapalıçarşı piyasasında 1182 lira bandında seyrediyor. Gram altın fiyatında da 1140 liraya kadar kısa vadeli bir kar satışıyla bir geri çekilmenin mümkün olabileceğini tahmin ediyorum. Bu kısa vadeli çekilmenin 2023’ün son geri çekilmesi olabilir. Vatandaşların çok dikkat etmesi gerekiyor. Yaz mevsiminde gram altın yeni rekorlar test edebilir. Önümüzdeki aylarda gram altın fiyatlarında 1200 liralı rakamlar telaffuz edebiliriz.

İŞKUR az önce açıkladı. Başvuran herkese 9 ay boyunca günlük 359 TL verilecek! Bu parayı hemen alın!

Toplu İş Sözleşmesi zam talebi oranı belli oldu! Brüt 15 bin TL mi oluyor?

Tarım Bakanından çiftçilere müjde! O desteklere zam geldi! İşte en güncel rakamlar!