Kent Haberleri

 Altın dehası İslam Memiş'ten flaş açıklama.. altında rekor üstüne rekor! Fiyatlar resmen uçtu 

Altın fiyatlarındaki yukarı yönlü hareket piyasayı ve yatırımcıyı heyecanlandırdı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altın ücretlerine has tahminlerini ilan etti. Gram altın ücretleri o tarihte 1.550 TL'ye kadar çıkacak diyerek kesin tarih verdi.Dalgalanan altın ücretleri rekor üstüne rekor kırıyor

ALTIN FİYATLARI YENİ REKORA KOŞUYOR

Altın ücretleri mart ayı ile beraber güncellenmesini sürdürüyor. Dalgalanan altın ücretleri rekor üstüne rekor kırıyor. Geçtiğimiz haftadan itibaren ABD bankaları aracılığı ile  yaşanan kriz neticesinde 3 banka iflas etmişti.

ONS altın öngörüsü ve gram altın ön görüsünde bulunan İslam Memiş açıklamalarıyla beraber yatırımcıya seslendi. ABD'de yaşanan banka krizi ile beraber uçuşa geçen altın ücreti yatırımcıyı harekete geçirdi.

Gram altın ücretleri geçtiğimiz hafta ile beraber rekor tazelese de bu hafta yatay düzlemde ilerlemesini sürdürüyor. 1.220 TL'ye kadar yükselen gram altın günümüzde 1.210 TL oranından işlem görüyor. Çeyrek altın ücreti ise günümüzde 1.982 TL seviyesinden işlem görüyor.

Altın dehası İslam Memiş'ten flaş açıklama.. altında rekor üstüne rekor! Fiyatlar resmen uçtu

1.550 TL ALTIN TAHMİNİ GELDİ

İsabetli tahminleriyle isim yapmış olan uzman isim İslam Memiş, altın hususunda dikkat çeken açıklamalarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kırılmasıyla beraber tahminlerini yenileyen uzman isim gram altın ve çeyrek altın ücretlerine dair tahminlerini ve tarihi açıkladı. Açıklamasıyla beraber gündemde yerini edinen uzman isim geniş bant aralığının geçerliliğinin sürdüğüne dikkat çekti.

Gram altın tahminleriyle beraber 1.550 TL'ye kadar ilerlemesini öngördüğünü söyleyen uzman isim haziran ayı ile beraber gram altının 1.450 TL ile 1.550 TL seviyelerinde olması bekleniyor. Yaşanan gerileme ile beraber alım fırsatını yenileyeceğini söyleyen uzman isim kar satışının makas aralığı sebebiyle riskli olduğuna da dikkat çekti.

ALTIN FİYATLARINI ETKİLEYEN UNSURLAR

Güvenli liman olarak değerlendirilen altına dair açıklamaların devam ettiği sıralarda altın ücretindeki dalgalanmalar yatırımcının dikkatinden kaçmadı. Altın ücretlerini yakından ilgilendiren döviz kurunun değeri yükseldikçe altın ücretlerinde da değer artışı gözlemleniyor. ABD Merkez Bankası (FED) aracılığı ile bugünden itibaren alınacak olan faiz kararı ise altın ücretlerindeki çıkış veya düşüşü belirleyici olması bekleniyor.