Altın & Gümüş

Altın, dolar derken gümüşte şok gelişme! Gümüş fiyatları bugün ne kadar? 28 Ağustos 2022 gümüş fiyatları 

Gümüş, altından sonra en kıymetli metal olarak dikkatleri çekiyor. Gümüşü olanlar ve gümüş yatırımcıları, değerli metaldeki son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Bugün gümüş kaç lira? İşte 28 Ağustos 2022 gümüş fiyatları... En az altın kadar kıymetli ve değerli olan gümüşe yatırım yapanlar, gümüş piyasasındaki gelişmeleri ve ümüş fiyatlarını yakından takip ediyor

Altın fiyatlarının yüksek olması ile yatırımcıların ve altın almayı düşünenlerin tercihleri değişmeye başladı. En az altın kadar kıymetli ve değerli olan gümüşe yatırım yapanlar, gümüş piyasasındaki gelişmeleri ve ümüş fiyatlarını yakından takip ediyor. 

 

Gümüş almak isteyenler ve gümüş yatırımcıları 'Gümüş bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? Gümüş fiyatları bugün düştü mü, yükseldi mi?' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Bugün gümüş kaç lira? İşte 28 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...
 

Gümüş piyasasında bu yıl büyük kayıplar gerçekleşti. Gümüşün değeri yüzde 18 geriledi. Yatırımcılar bu gelişmelerin ardından piyasayı yakından takip etmeye başladı. 

Gümüş ons fiyatı geçtiğimiz aylarda 20 doları aşarak işlem görürken, son zamanlarda yaşanan baskı ile 18 dolar seviyelerine kadar gerileme kaydetti. 

 

Gümüş piyasasında yaşanan hareketli seyrin ardından, uzman isimlerde konuyu mercek altına alarak değerlendirmelerde bulunmaya başladı. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe ne altın ne dolar gümüşe yatırım yapan kazanacak dedi ve yatırımcıları uyardı. 

“Gümüş doların karşısında ucuz” ifadelerini kullanan İslam Memiş, “Türkiye’de atıl bir şekilde bekleyen gümüş süs eşyaları ve takılar var. Düz bir şey, para etmez deyip çöpe atıyorsunuz. Türkiye’de tonlarca ekonomiye kazandırılması gereken gümüş var” açıklamasında bulundu ve gümüş sikkelerle ilgili çarpıcı bir yorum yaptı. 

Memiş, konuyla ilgili açıklamasında "Gümüş sikkeler 20, 10 ve 5 gram olarak basıldı. Tıpkı çeyrek altın gibi ziynet eşyası olarak kullanılacak. 20 gramlık gümüş sikke 240 lira, 10 gram 120 lira, 5 gramı ise 60 lira. Artık düğün ve damadın yakasında bu gümüş sikkeler görülürse kimse şaşırmasın" şeklinde konuştu. 

Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Bugün gümüş kaç lira? İşte 28 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş ons fiyatı cuma gününe 19,07 dolar seviyesinde başlamıştı, gram alış fiyatı 11,05 lira, satış fiyatı ise 11,07 lira seviyelerinde seyrediyordu. Ardından ise gümüş fiyatlarında bir düşüş yaşandı. İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Ağustos 2022...

GÜMÜŞ NE KADAR? GÜMÜŞ KAÇ TL? İŞTE 28 AĞUSTOS GÜMÜŞ FİYATLARI

Son zamanlarda sert düşüşlerle karşımıza çıkan gümüşün ons alış fiyatı 18,89 dolardan; satış fiyatı ise 18,91 dolardan işlem görüyor. 

Gümüş alış fiyatı 11,03 TL, satış fiyatı ise 11,55 TL seviyesinde seyrediyor. 

Altın fiyatları aldı başını gidiyor! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 28 Ağustos 2022 altın fiyatları

Dolarda son dakika! 1 doları olanlar bile hemen baksın! İşte 28 Ağustos 2022 güncel dolar kuru...

Euroda son dakika fırtınası! Euro bugün ne kadar? Euro kurunda son dakika 28 Ağustos 2022