Altın & Dolar

Altın dur durak bilmiyor! İslam Memiş elinde altın olanları önceden uyardı! Gram altın 1485 lirayı aştı geliyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararı öncesinde elinde altın olanları uyardı.  Gram altın 1485 lirayı aştı geliyor. İşte gram altının geleceği rekor seviye... Gram altın 1485 lirayı aştı geliyor

Altın yorumları ile bilinen altın uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararı öncesinde altın fiyatlarının yükselişe geçtiğini belirterek elinde altın olan yatırımcıları uyardı. Gram altın 1485 lirayı aştı geliyor. İşte gram altının geleceği rekor seviye...

ALTIN DUR DURAK BİLMİYOR!

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde de yukarı yönlü harektine devam ediyor. Altın dur durak bilmiyor. Altın fiyatları, yeni haftanın ilk işlem gününde de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın bugün 1486 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın ise 2397 liradan işlem görüyor.

İslam Memiş Merkez Bankası faiz kararı öncesinde ''Faiz kararı öncesinde yatırımcıların çok dikkat etmesi gerek'' diyerek yatırımcıları uyardı.

 

GRAM ALTIN 1485 LİRAYI AŞTI GELİYOR..

İslam Memiş altın fiyatlarındakli yükselişlerin kalıcı olmayacağını söyledi ve düşüşlerin yatırımcılar için alım fırsatı oluşturacağını söyledi.

Memiş: ''Ons altın: 1957 dolar seviyesinden kapanış yaptı. 1966 dolar seviyesi direnç seviyesi. Yükselişlerin kalıcı olamayacağını, tekrar düşüşlerin yaşanacağını öngörüyorum.

Son bir kez destek seviyelerine çekilen ons, bu yıl 2 bin dolar seviyesinin üzerine yolculuğunu başlatır. 2 bin 160-2 bin 220-2 bin 300 dolar seviyelerini hedefleyen bir yükseliş bekliyorum.

Gram altın 1488 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. Son kez 1400-1450 lira aralığını takip edeceğim. O son kez dediğim süreç perşembe günüdür. Dolar/TL kuru ile düşüşler olabilir.

1481 liradan çıkış yapan yatırımcısının, 1400-1450 lira aralığından alım fırsatı bulacağını söyleyebilirim. Son kez bu fırsatı sunacağını, hedefin 1550 devamında 1650 lira seviyesi olabileceğini özellikle anımsatmak isterim.'' diyerek yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Tarih verdi! 

Dolar 2 gün sonra bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı!