Sektörel

Altın Emlak Hollanda'da açıldı!

Türklerin Avrupa'da en sık tercih ettiği ülkelerden biri olan Hollanda, yerli ve yabancı kişi ve kuruluşların Türkiye'ye olan ilgilerinin de odak noktalarından biri olarak biliniyor.

Türklerin Avrupa'da en sık tercih ettiği ülkelerden biri olan Hollanda, yerli ve yabancı kişi ve kuruluşların Türkiye'ye olan ilgilerinin de odak noktalarından biridir. Bu nedenle Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a çok yakın, yoğun bir yerleşim bölgesi olan Hertogenbosch'ta faaliyete başlayan ALTIN EMLAK Hollanda Franchise ofisi, yurtdışında faaliyet gösteren ilk franchise ofisimiz oldu.


Ülkemizde 22 (yirmi iki) ayrı şehirde faaliyet gösterebilen ALTIN EMLAK Ailesi'nin tüm portföyünü yerli ve yabancı yatırımcı müşteriler ile buluşturmaya başlayan ALTIN EMLAK Hollanda Franchise ofisi 29.05.2014 - 01.06.2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen, Hollanda'nın en önemli ticari etkinliği olan CULTIFEST te 50 (elli) metrekarelik özel standıyla yer aldı. Fuarda yerli ve yabancı binlerce yatırımcıya alım-satımdan dönemli kiralamaya ve mülk yönetimine kadar gayrimenkulle ilgili tüm ihtiyaçları için çok kazançlı alternatif fırsatlar sundu ve fuarın en çok ziyaretçi alan standı oldu.


Altın Emlak Dergisi