Kent Haberleri

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu! Fakat Şubat ayında ons altın yüzde 5'e yakın değer kaybetti

Kasım ayında ons altın fiyatı 1719 dolar seviyesinde işlem görürken ara ara yükselmelerle birlikte1974 dolar seviyesine kadar yükselmişti. Fakat Şubat ayında ons altın yüzde 5'e yakın değer kaybetti. Haziran 2021 yılından bu yana en kötü dönemini yaşadı. Altın fiyatlarının bu denli baskılanmasının nedeni Fed'in faiz artışlarına devam edeceği oalrak öngörüldü.

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı!  Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ALTIN FED TUZAĞINA DÜŞTÜ!

Altın fiyatları şubat ayında Fed tuzağına düştü. Mart ayında da kayıplar devam edilirken aynı zamanda altında zorlu bir dönemin yakşatığı vurgusu yapıldı.

Uzmanlara göre inatçı enflasyon nedeniyle 10 yıllık tahvil faizinin yüzde 4’ü zorladığı ve 2 yıllık tahvilde faizin yüzde 5’e yaklaştığı bir ortamda, altındaki toparlanmanın çok sürmeyebileceği öngörülüyor.

Analistler, ons altında 1.830 doların üzerinde kalıcılık sağlaması durumunda altında izlenecek ilk direnç seviyesinin 1.854 dolar, sonrasında 1.870 dolar seviyesine işaret ediyor.

Ons altın 1.830 doların altına geri çekilmelerde ise tekrar 1.805 dolar gündeme gelebilir. Bununla birlikte birçok uzman, ons altının 200 günlük hareketli ortalaması olan 1.785 dolar düzeyinin üzerinde konumu koruyacağını belirtti.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Ons altın bugün kaç dolar? Gram altın kaç TL? Çeyrek altın kaç lira? Son dakika altın fiyatları...

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 3 MART 2023!

3 Mart Cuma günü altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün an itibariyle 1846 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı 1147 lira, çeyrek altın fiyatı 1875 lira, yarım altın fiyatı 3751 lira, tam altın fiyatı 7474 liradan satılıyor.

Altın fiyatları ters düz oldu! Elinde gram altın, çeyrek altını olanlar acil baksın! 3 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Gram altın alalım mı? sorusuna net yanıt Altın uzmanı İslam Memiş'ten geldi! Gram altın tam bu kadar olacak