Altın & Gümüş

Altın fena patlayacak diyen İslam Memiş tarih de verdi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Uzman isim İslam Memiş piyasalardaki seyri de değerlendirdi. Gram altın fiyatı için uyarı yapan İslam Memiş, “1000 TL altındaki rakamlara kanmayın” diye konuştu.Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının seyri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı

Yatırımcılarına gözdeleri arasında yer alan dolar kuru hızla değer kazanırken altında düşüş devam ediyor.

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının seyri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Tahminleri genel olarak tutan Altın ve para piyasaları uzmanı Memiş, ‘Altın fena patlayacak’ dedi hatta tarih verdi. 

Peki İslam Memiş açıklamalarının devamında neler söyledi? Altın ne zaman patlayacak? Gram altında son durum ne? İşte İslam Memiş'in altın ile ilgili o açıklamaları...

Peki İslam Memiş açıklamalarının devamında neler söyledi? Altın ne zaman patlayacak? Gram altında son durum ne? İşte İslam Memiş'in altın ile ilgili o açıklamaları...

Kamupersonelinet tarafından aktarılan habere göre, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında son alım fırsatı olduğunu söyleyerek, ekim ayına işaret etti.

Piyasalara Yüksek Enflasyon Darbesi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada, ABD’de enflasyonda beklentileri aşan veri, risk iştahında azalmaya, küresel borsa, emtia ve kripto paralar da sert düşüşe sebep olduğunu kaydetti. İslam Memiş, piyasalara yüksek enflasyon darbesi geldiğini dile getirerek, Fed’in 75 baz puanlık faiz artırımına kesin gözüyle bakılırken, 100 baz puanlık jumbo artırım tekrar gündeme geldiğini de söyledi.

Yaptığı açıklamada yeni rallileri bekleyen piyasaların bugün yeni dipleri konuşur olduğunu söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son bir defa borsa, emtia ve kripto paraların baskılanacağını görebileceklerini söyledi.

Piyasa Kendi Hikayelerini Yazar

Yaptığı açıklamada “Gram altında son alım fırsatı” diyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki ekim ayına işaret etti. Bu sene sonuna kadar altında yeni bir rekor beklediğini de kaydeden İslam Memiş, “Ekim ayı itibariyle merkez bankaları sahadan çekilir, piyasa kendi hikayelerini yazar ve fiyatlar” diye konuştu.

Doları o tarihten sonra kimse tutamayacak! Freni patlamış kamyon gibi geliyor!

Emekli promosyonlarında zam depremi! Akbank, Ziraat, Garanti resmen açıkladı!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Eylül müjdesi! Hangi maaş kaç lira oldu?