Altın & Dolar

Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusu merak ediliyor. ABD’de yaşanan borç krizi ve Fed’in faiz kararı belirsizliği altındaki fiyatlamayı zor hale getiriyor. Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bakmayan bin pişman olacak! Altın piyasasını gözü ise yarın açıklanacak olan tarım dışı istihdam verilerine çevrildi

Altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusu yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Altın piyasasını gözü ise yarın açıklanacak olan tarım dışı istihdam verilerine çevrildi. Öte yandan ABD'deki borç limiti krizi ile ilgili son dakiaka gelişmeler ve Fed'in atacağı adımlarda netlik oluşmaması  yatırımcıları daha temkinli olmaya işaret ediyor. Peki yarın altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bakmayan bin pişman olacak!

FED FAİZ KARARI NE OLUR?

Altın piyasasının gözü Fed faiz kararına çevrildi. Fe faiz kararının ne olacağı merak edilirken ekonomistlerden tahminler gelmeye başladı.  Fed'in haziran ayındaki toplantısında 25 baz puan faiz artıracağına yönelik beklentiler yüzde 38'e geriledi. Nihai faiz oranının yüzde 85 ihtimalle yüzde 5,25-5,50 seviyesinde olması bekleniyor.

 

ALTIN FİYATLARI 24 SAAT SONRA BÖYLE OLACAK!

Altın yatırımcısı yarını bekliyor. Yarın açıklanacak olan ABD tarım dışı istihdam verileri fiyatlamalar üzerinde etkili olacak. Altının ons fiyatı bugün yükselmeye devam ederek 1984 dolara kadar yükseldi. Şu sıralarda ise 1978 dolardan işlem görüyor.  Dün gram altın 1312 TL'den işlem görürken bugün gram altın 1310 TL, Kapalıçarşı'da ise 1343 TL'den satışa sunuluyor. 

Pimco yöneticisi Greg Sharenow'dan yeni altın tahmini geldi. Altın fiyatının uzun vade için cazip göründüğünü fakat,kısa vadede yeni düşüşlerin gelebileceğini öngörüyor.

Greg Sharenow Enflasyona endeksli devlet tahvilleri ile karşılaştırıldığında ons altınını ılımlı şekilde olduğunu belirterek,  altın üzerinde baskıların devam edeceğinin vurgusunu yaptı. 

Yarın tarım dışı istihdam verilerinin açıklanması ile altın fiyatlarında kısa dönemli olarak düşüşlerin görülmesi bekleniyor.

Altında haziran rüzgarı başladı! Altının efendisi İslam Memiş gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı! 

Ne altın ne de dolar! Bu sene buna yatırım yapanlar servetine servet katacak! İslam Memiş net cevap verdi!

Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları