Altın & Gümüş

Altın fiyatları 4 ay sonra bu seviyeye gelecek! Şimdi hemen bunu yapmanız gerekiyor

Altın fiyatlarının hangi yöne gideceği çok merak ediliyor. Analistler altın fiyatlarının 4 ay sonra geleceği seviye hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar... Analistler vatandaşların aklındaki soru işaretlerini gidermek adına önemli açıklamalarda bulundu

Altın fiyatlarındaki dalgalanmanın ardından vatandaşlar da altın fiyatlarının nasıl şekilleneceğini merak etmeye başladı. Analistler vatandaşların aklındaki soru işaretlerini gidermek adına önemli açıklamalarda bulundu. 
 

FİYATLAR ARAŞTIRILIYOR 

Yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından altın fiyatları anlık olarak araştırılıyor. Vatandaşlar bugün gram altın ve çeyrek altın fiyatlarını sorgulamaya başladı. Bu noktada Pazartesi gününe ilişkin altın fiyatları paylaşıldı. Bu noktada gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve Cumhuriyet altınının fiyatlarını paylaşıyoruz.
 

5 EYLÜL ALTIN FİYATLARI

Özellikle yatırımcılar tarafından altın fiyatları günlük olarak araştırılıyor. Birçok vatandaş internet sayfalarında, “Gram altın ne kadar?”, “Altın fiyatları yükselecek mi?” gibi soruların yanıtını araştırırken 5 Eylül Pazartesi altın fiyatları aktarıldı. 

Güncel altın fiyatları ise şöyle aktarıldı:

Gram altın

Alış 1.002,66 TL

Satış 1.002,83 TL

Çeyrek altın

Alış 1.650,00 TL

Satış 1.662,00 TL

Yarım altın

Alış 3.290,00 TL

Satış 3.326,00
 

4 AY SONRA ALTIN FİYATLARININ GELECEĞİ NOKTA

Bu gelişmelerle birlikte analistlerden de dikkat çeken açıklamalar geldi. Analistler altın fiyatlarının 4 ay sonra 1200 TL olmasının beklendiğini ifade etti. Analistler şimdiden gram altın alınması gerektiğini söyledi.