Kent Haberleri

Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde!  Mart ayının gelmesi ile tekrar yükselişe geçen altın fiyatları için uzmanlardan önemli açıklamalar geldi

Altın fiyatları Şubat ayında büyük değer kaybetti. Mart ayının gelmesi ile tekrar yükselişe geçen altın fiyatları için uzmanlardan önemli açıklamalar geldi. Uzmanlara göre altın fiyatları radar girdi. ''Bu bir taktik olabilir."  diyerek altın fiyatlarının 7 gün sonra nasıl olacağını açıkladı. 

Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde!

ALTIN FİYATLARI 7 GÜN SONRA TAM OLARAK BÖYLE OLACAK!

Altın piyasasını harekte geçirecek olan unsurlar  ABD istihdam verileri 10 Mart ve enflasyon rakamları 14 Mart raporları olacak. Fakat bu verilerin hepsinden önce Jerome Powell'ın Fed'in 7 Mart tarihinde yayınlanacak olan para politikası raporuyla ilgili olarak ABD Senatosu'nun bankacılık komitesi önünde altı ayda bir yapacağı ifade edilecek ve sonrasında  21-22 Mart tarihlerinde Fed faiz kararıyla ilgili toplantı yapılacak. 

Pepperstone'un araştırma başkanı Chris Weston, Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra değerli metallerin yaklaşık 1 hafta sonra meydana gelecek bir veri fırtınası öncesinde taktiksel bir oyun içinde olabileceğini söyledi.

Altın ve gümüş fiyatlarındakü düşüşlerin yavaş yavaş toparlanacağını ve önümüzdeli bir hafta içinde yükseleceğini belirten Melbourne, bir veri fırtınasını izlerken her ikisi de taktiksel bir oyun olabileceğini söyledi.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları güne pozitif başladı. Yatırımcılar ''altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 5 Mart altın fiyatları kaç lira? gibi sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Bugün altının ons fiyatı şu dakikalarda 1855 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı 1.153 TL, çeyrek  altın fiyatı 1.885 TL, yarım altın fiyatı 3.770 TL, tam altın fiyatı ise 7.512 TL işlem görüyor.

Dünyaca ünlü milyarder altın ve gümüş için dudak uçuklatan tahminde bulundu! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi

Altın fiyatları gaza bastı! Peş peşe açıklandı! Bu rakamları gören yerinde duramayacak! 5 Mart 2023 altın fiyatları

Altında yeni rekor sinyali geldi! Altın Uzmanı Senol Kaan kademe kademe açıkladı! Herkes bu rakamlara odaklandı!