Altın & Gümüş

Altın fiyatları 72 saat sonra bu kadar olacak! Resmen rakam açıklandı! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı

Altın fiyatları son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Analistler altın için 72 saat yani 3 gün gün sonrasını işaret etti ve altın fiyatlarının ilerleyen günlerde ne kadar olacağını açıkladı. Altın fiyatları yüksecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ve dünyaca ünlü analistlerden son dakika altın açıklaması geldi

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla takip ediyor. Altın fiyatları yüksecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ve dünyaca ünlü analistlerden son dakika altın açıklaması geldi.

Analistler altın fiyatları için 3 gün sonrasını işaret ederken altın fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak...

İşte İslam Memiş altın yorum...

ALTIN HER ZAMAMAN YATIRIMCISINA KAZANDIRIR

Altına yatırım yapalım mı? Sorusu üzerine İslam Memiş, altın yatırımın her zaman kazandıracağına dikkat çekerek uzun vadeli düşünülmesi gerektiği konusunda yatırımcıları uyardı.

Altın yatırımı yapıp bekleyenlerin kazançlı çıkacakları söyledi. İslam Memiş: '' Altın yatırımı yapıp bekleyenler sonucunda kazançlı çıkarlar. Altın fiyatları sene sonuna doğru yükseliş trendine girecektir.

Bugün 1.000 TL sınırına dayanan gram altın sene sonucunda 1.300 TL- 1.400 TL seviyelerini görecektir. Yüzde 30-40 seviyelerinde bir kazançtan bahsediyorum. Bu pazar içerisinde bunu diğer yerde bulmak olası değil." dedi

YATIRIMCILARI GÖZLERİ YUVALARINDAN FIRLADI

Altın ve dolarda yaşanan hareketlilikleri Analistler, altın amacıyla 3 gün sonraya dikkat çekti. FED'in faiz kararıdan sonra düşüş eğilimi gösteren altının geleceğini merak etmeye başladı. Analistler altın amacıyla
son 6 gün ikazında bulundu. Ekim ayında artışın geleceğini bildiren analistler, bilhassa ilk haftanın çok kritik olduğunu belirtti.

Analist Christopher Lewis ise, "Altın pazarı amacıyla bugün ons altında 1.500 dolar amacı iyi bir başlangıç olacaktır. Altın şu anda satış baskısı görüyor ve fiyatı da bu baskı ile geriliyor.

Altın pazarında kritik seviyeleri aktaran analist Michael Larkin, "Altın pazarı amacıyla bir iştah artışına gereksinim var. Bunun amacıyla de piyasaların doygunluğa ulaşması bekleniyor.

Hisse senetleri ne vakit cazip olmaktan çıkarsa altın fiyatları o vakit yükselir. Bu süreçte ons altında fiyat gerilemeleri görürüz.

1.600 dolar kırılırsa altın pazarında alıcılar meydana çıkar. Bu alımlarla birlikte fiyatlar biraz toparlanır ama kalıcı olmaz. Sonrasında gene düşüşler gelir. 1.540 Dolar oranına kadar yolu var. Bunun aşağısına sarkan bir ons altın görmeyiz." şeklinde yorumda bulundu. 

Altın fiyatları uçurumun kenarından döndü! Yatırımcılar rekor bekliyor! Analistlerden net rakam şimdi geldi

Yükseliyor! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Henüz almadıysanız acilen bakın! 3 Ekim 2022 altın fiyatları

Altında herkesin bilmesi gereken rakam! Altın 27 Aralık'ta tam tamına bu kadar TL olacak! Bakıp kapatın