Altın & Gümüş

Altın fiyatları 8 gün sonra bu seviyeye gelecek! Sakın duymadım deyip ağıtlar yakmayın

Altın fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Analistler altın fiyatlarının önümüzdeki günlerde geleceği seviye hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte o değerlendirmeler... Ancak bu baskılanma bir yere kadar devam edecek

Dünya genelinde altın fiyatlarındaki baskılanma sürüyor. Ancak bu baskılanma bir yere kadar devam edecek. Çünkü altın fiyatları önümüzdeki günlerde yeniden hareketlenmeye başlayacak. 
 

FİYATLAR ANLIK OLARAK TAKİP EDİLİYOR

Altın fiyatları 12 Eylül Pazartesi yani haftanın ilk iş günü ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından merakla araştırılırken çeyrek altın ve gram altın fiyatları son dakika takibe alındı. Yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından gram altın ve çeyrek altın fiyatları anlık olarak takip ediliyor.
 

FED'İN FAİZ KARARININ ETKİSİ SÜRÜYOR

Altın fiyatları 12 Eylül pazartesi yani haftanın ilk iş gününde en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sırlarda yer alırken Avrupa Merkez Bankası’nın faiz artırımı kararı ve ABD Merkez Bankası Fed’in faiz artırımı yönündeki kuvvetli sinyaleri piyasadaki etkisini sürdürüyor.
 

8 GÜN SONRA ALTIN FİYATLARI

Analistler, 8 gün sonrasındaki altın fiyatları için çok önemli bir değerlendirmede bulundu. Analistlere göre altın fiyatları önümüzdeki günlerde yani 21 Eylül'de FED'in açıklayacağı karar sonrası yükselişe geçecek ve 1030 seviyelerine doğru ilerleyecek. Yukarıyı görme ihtimali de mevcut.