Altın & Gümüş

Altın fiyatları Aralık ayında bu seviyeye gelecek! Kuyumcular artık kapılarını demir zincirle kilitliyor

Altın fiyatlarının hangi yöne gideceğinin merak edildiği sırada analistlerden bomba tahminler geldi. Analistler altın fiyatlarının aralık ayında gelmesini bekledikleri seviyeyi açıkladılar. İşte analistler tarafından yapılan o tahmin. Altındaki bu yükseliş, yatırım yapmak isteyen ya da elinde altını olan vatandaşları da meraklandırdı

Altın fiyatları, dolardaki kırılmanın ardından yeniden bir yükseliş kapısı buldu ve yükselişe geçti. Altındaki bu yükseliş, yatırım yapmak isteyen ya da elinde altını olan vatandaşları da meraklandırdı. Analistler, elinde altını olan vatandaşlara çok önemli bir uyarıda bulundu. 

ALTIN ALMANIN ŞİMDİ TAM ZAMANI

Analistlere göre önümüzdeki aylarda altın fiyatları yükselecek ve altın almak biraz daha zorlaşacak. Bu yüzden imkanı olanların şimdiden altın almasının faydalı olduğu ifade edildi. 

ARALIK AYINDA ALTIN NE KADAR OLACAK?

Analistlere göre aralık ayında altın fiyatları bu senenin en yüksek seviyelerini görebilir. Analistler gram altın için 1600 TL seviyerlerini fiyatlarken, gram altın için de 1200 TL seviyelerini tahmin ediyor. Elbetteki bunlar analistlerin tahmini, olacakları hep birlikte göreceğiz. 

Yaşanan hareketlilik altın fiyatlarını da etkiledi. Peki, altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Ayrıntıları okuyucularımızla paylaşıyoruz…

GRAM ALTIN FİYATI

1.013,39

1.020,72

SPOT ALTIN TL/GR FİYATI

1.006,82

1.007,11

ALTIN/ONS ($) FİYATI

1.716,51

1.717,16

ÇEYREK ALTIN FİYATI

1.610,90

1.646,63

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

6.443,62

6.566,38

Selçuk geçer dolarda 2 kat artış için tarih verdi!

Kış yaklaşırken doğalgaz fiyatlarındaki son durum ne? Bakan Dönmez beklenen o kritik açıklamayı yaptı!

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! Ebeveynler bu fırsatı kaçırmayın! Başvuran herkese anında hediye!