Kent Haberleri

Altın fiyatları bu tarihte tam yüzde 50 artacak! Altını olanlar resmen düğün bayram etti! Hemen bakın!

Pek çok yatırımcının gündeminde yer alan altın fiyatları bu tarihte tam yüzde 50 artacak... Altını olanlar resmen düğün bayram etti... Hemen bakın...Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatının artacağını dile getirerek, güvenli yatırım adı altında güvensiz yükseliş yaşanacağını dile getirdi

Altın fiyatları ile ilgili yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ünlü Ekonomist İslam Memiş yine bir son dakika açıklaması yaptı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatının artacağını dile getirerek, güvenli yatırım adı altında güvensiz yükseliş yaşanacağını dile getirdi.

Pek çok yatırımcının gündeminde yer alan altın fiyatları bu tarihte tam yüzde 50 artacak... Altını olanlar resmen düğün bayram etti... Hemen bakın...

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, piyasalardaki hareketlilik hız kesmeden sürerken, altın fiyatları da pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Karar'da yer alan habere göre, altın fiyatları ile ilgili olarak tavsiye niteliğinde açıklamalar yapan Altının Efendisi İslam Memiş altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini kaydetti.

Pek çok yatırımcının gündeminde yer alan altın fiyatları bu tarihte tam yüzde 50 artacak... Altını olanlar resmen düğün bayram etti... Hemen bakın...

Açıklamasında Ocak ayında altın fiyatlarının yüzde 50 artış göstereceğini dile getiren İslam Memiş, altının rekor seviyeye ulaşacağını belirtti. İşte altındaki son durum…

FİYATLAR KRİZDEN ETKİLENİYOR

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, altın fiyatının yükselmesinde Rusya-Ukrayna gerilimi karşımıza çıkarken rezervlerin yükselmesinin de etkili olduğu belirtiliyor. Son dönemlerde fiyatlarda yaşanan yükselişler piyasaları da derinden sarsıyor. Yaptığı açıklamada piyasada hareketlilik sürecinin süreceğini kaydeden İslam Memiş, fiyatların 2024 yılına kadar 5 bin liraya kadar yükseleceğine değindi.

Altın yatırımcılarının heyecanlandıran ünlü ekonomist ve yorumcular altın fiyatları hakkında değerlendirmeler yaparken, yatırımcılar da bu durumu merakla takip ediyor. Yine verilen detaylara göre, yeni yatırım yapacak olanlar da ekonomistlerin yapmış olduğu değerlendirmeleri dikkate alıyor. 

Açıklamasında yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatlarında şimdilik bir yükseliş olmayacağına değinene İslam Memiş, "Altın piyasasında fazlası verinin şimdilik fiyatlanmadığını biliyoruz." diyerek, örneğin merkez bankalarının altına yönelmelerin fiyatlanmadığını kaydetti. Açıklamasında bütün bu gelişmeler altın pazarını desteklese de 2022 senesinde beklenilen yükselişlerin gerçekleşmediğinin görüldüğünü kaydeden İslam Memiş, "Ons altın şimdilik olması gereken yerde değil.” dedi.

Altın ile ilgili değerlendirmelerini peş peşe yapan Altının Efendisi İslam Memiş, eğer FED’in manipülasyonu olmasaydı altın fiyatlarının 2.150 dolar seviyelerinde görüleceğini kaydetti. Yine verilen detaylara göre, sanal ortamda satılan altınların fiziki ortamda toplandığına değinen İslam Memiş, 2022 sene sonunda ons altın fiyatının 1.860 dolar gram altının ise 1150 TL olarak yer alacağını belirtti.

Altının efendisi İslam Memiş son tahminini açıkladı! Altını olanların resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

1 Ocak 2023 asgari ücret zammını duyanın nutku tutuldu! Dedikleri tek tek çıkan İslam Memiş tahminini resmen değiştirdi

Dolar işte bu tarihte uçuşa geçecek! Bu tarihi duyanların resmen ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın!