Kent Haberleri

Altın fiyatları için asıl yükseliş tarihi belli oldu! Ramazan Kurtoğlu altının ''altın çağını'' açıkladı! Herkes duysun!

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesinde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altının altın çağı o zaman diyerek, altın fiyatları için asıl yükseliş tarihini açıkladı. Altının gelecekte en büyük yatırım aracı olduğunu belirterek altının altın çağının ne zaman olacağını açıkladı

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altın fiyatları ile ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Altının gelecekte en büyük yatırım aracı olduğunu belirterek altının altın çağının ne zaman olacağını açıkladı. Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altın fiyatları için asıl yükselişin tarihini vererek yatırımcıların buna hazır olmalarını söyledi. İşte o açıklama...

ALTININ ALTIN ÇAĞI!

Altının yatırımcılar için en önemli yatırım aracı olduğunu söyleyen Ramazan Kurtoğlu altının altın çağının ne zaman olacağını şu sözlerle ifade etti: "Altın sadece servet değildir. Sepetinizde mutlaka altın olmalıdır. Altın hesabı mı, fiziki mi?' diye soruyorlar. Bankalar için bir düğmeye basarlar ve bir anda her şey yok olur. Bir yakınım sanal altınları fiziki altına çevirmek istedi. Bu işlemi banka tarafından bir haftada sonuçlandırıldı. Sanal altın sistemin en zayıf halkasıdır. Fatma teyzem için yatırım aracı fiziki altındır. 2023-2030 yılları altının altın çağı olacak" dedi.

 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları yurt içi ve yurt dışı piyasalarda küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Fed faiz kararı öncesi altın fiyatları yükselmeye devam ediyor.

Ons altın bugün 1806 dolardan işlem görüyor. Gram altın ise aynı dakikalarda 1095 liradan satışa sunuluyor. Aynı dakikarda çeyrek altın alış fiyatı 1767 lira, satış fiyatı ise 1790 lira, yarım altın alış fiyatı 3524 lira, satış fiyatı ise 3562 lira, tam altın alış fiyatı 7081 lira, satış fiyatı ise 7138 lira, Ata altın alış fiyatı 7277 lira, satış fiyatı ise 7324 lira seviyesinden işlem görüyor. 

BUGÜN FED FAİZ KARARI AÇIKLANACAK!

Piyasalar için kritik öneme sahip olan Fed faiz kararı bugün 21:30'da açıklanacak. Karar öncesi altın fiyatları yükselirken, dolar/TL kuru alağı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Öte yandan euro/TL kuru ise doların değer kaybetmesi ile rekor denemeleri yapıyor. 

Altın fiyatlarının 7 saat sonra nasıl olacağı belli oldu! Yastık altında altını olanlar hazır olun!

Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak? Elinde dolar ve altın olanlar için kritik uyarı geldi! 

Altın için yeni rekor tahmin! Tüm bildiklerinizi unutun! Yer yerinden oynayacak! Altın tam bu kadar olacak!