Altın & Gümüş

Altın fiyatları kasım ortasında tam tamına bu kadara denk gelecek! Görmeden geçtim demeyin

Altın fiyatlarıyla ilgili tahminler gelmeye devam ediyor. Analistler tarafından altın fiyatlarıyla ilgili yeni bir tahmin gerçekleştirildi. Çünkü altına yatırım yapan çok sayıda vatandaş var

Altın fiyatlarının hangi yöne gideceği vatandaşlar tarafından çok merak ediliyor. Çünkü altına yatırım yapan çok sayıda vatandaş var. Altına yatırım yapan vatandaşlara analistlerin en önemli tavsiyesi ise şu. Düşük seviyelerden alabildiğiniz kadar altın alın. Çünkü altın artık yavaş yavaş yükseliş trendine girecek ve bir daha altını yakalayamama şansınız oluşabilir. 

YAVAŞ YAVAŞ TARİHLER DE GELMEYE BAŞLADI

Analistler tarafından ise yavaş yavaş altın fiyatlarının yükseleceği tarih hakkında değerlendirmeler gelmeye başladı. Birçok analistin işaret ettiği tarih hakkında sizin için derlemede bulunduk. Bu analistler arasında Türk analist İslam Memiş'in de değerlendirmeleri bulunuyor. 

HOLLANDALI VE İNGİLİZ ANALİSTLER

Hollandalı ve İngiliz analistlere göre altın fiyatları kasım ayının ortalarına doğru 1100 TL seviyelerine gelecek. Altında asıl sıçrama ise aralık ayının sonlarına doğru yaşanacak. Amerikalı analistler ise aralık ayının başı için iddialı konuşuyor. Ama analistlere göre gram altının kasım ayında geleceği seviye için 1100 TL değerlendirmesi daha doğru. 
 

İSLAM MEMİŞ DE KASIM AYI İÇİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Piyasa analisti İslam Memiş de kasım ayı için değerlendirmelerde bulundu. Gelin o değerlendirmelere de göz atalım. 

Altının 1200 – 1280 TL olabileceğini ifade eden İslam Memiş, bu seviyelerden altın alıp almayacağını da ayrıca değerlendiriyor.

GRAM ALTINDA GÖZLER ŞU ANDA 1200 TL BANDINA ÇEVRİLMİŞ DURUMDA

Memiş, yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Gram altın TL 1018 ekranlarda. Hayır, gram altın TL şu anda 1023-1028 lira aralığında. Gram altın TL fiyatında 1000 altına sarkmalar zor görünüyor. Yatırımcı orta ve uzun vadeyi göz önünde alarak düşüşlerin kalıcı olmayacağını bilmeli. 1038 direnci test edildi, tekrar geri geldi. Bir sonraki ataklarda 1060, 1090 ve 1100 kırıldığını göreceğiz”

MEMİŞ KASIM TAHMİNİ DE GERÇEKLEŞTİRDİ

“Kasım ayı ortaları ile gram altın TL’de 1200-1280 aralığını göreceğiz. Eğer bir değişiklik olursa öngörümde söylerdim, kasım ayı ortalarında bakacağız. Biz taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Revize olursa çıkarız, şu sebeplerden dolayı revize ettik deriz. Şu an bir neden yok. Eline yeni TL geçen varsa gram altın TL’de düşüşlerin alım fırsatı olarak kenarda durduğunu bilmesi gerekiyor”