Kent Haberleri

Altın fiyatları ne olacak? Bu tarihi duyan şaşkına döndü! Altını olanlar şimdi bakın! Resmen açıklandı! 

Altın fiyatlarının ne olacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Altın fiyatları ne olacak? Bu tarihi duyan şaşkına döndü! Altını olanlar şimdi bakın! Resmen açıklandı!  Yatırımcılar, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor

Altın fiyatlarının ne olacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Yatırımcılar, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. 

Ons altın uzun bir süreden sonra yeniden 1930 dolar barajına dayandı ve bugüne 1927 dolardan işlem görerek başladı.

Dün Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasının ardından, tüm gözler altına çevrildi. Merkez Bankası faizi sabit tutarken, altın fiyatları yükselişe geçti. 

Altın fiyatları ne olacak? Bu tarihi duyan şaşkına döndü! Altını olanlar şimdi bakın! Resmen açıklandı! 

Gram altın bugün güne alış fiyatı 1.175 TL, satış fiyatı 1.192 TL seviyesinden başladı. 

Milyonlarca yatırımcı ve altını olan vatandaşlar altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merakla araştırıyor. 

Son zamanlarda en çok gündemde yer alan sorulardan biri "Altın ne olacak?" oluyor. Altın fiyatları, son 1 haftadır Fed, BoJ gibi çeşitli küresel merkez bankalarından yapılan açıklamalarla sık sık oynaklık gösterdi. 

Stratejist Haluk İzzet Mutlu, altın fiyatları ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. 

Haluk İzzet Mutlu, altın fiyatları ile ilgili açıklamasında "1 haftalık 10 günlük gibi kısa vadeler için konuşmak zor. Çünkü etkileyen günlük dinamikler çok. Ancak genel anlamda, 3-6 ay için konuşabiliriz ki" şeklinde konuştu ve görüntünün gayet olumlu olduğuna dikkat çekti. 

Altın fiyatları ne olacak? Bu tarihi duyan şaşkına döndü! Altını olanlar şimdi bakın! Resmen açıklandı! 

Stratejist Haluk İzzet Mutlu, altın ile ilgili açıklamasında "ABD belki faiz artışlarının sonuna gelmek üzere… Hisse senedi piyasaları malum… Emtia piyasalarında resesyon beklentisi var… Coin’in durumu da belli, darbe yedi" ifadelerini kullandı ve altının ABD tahvilleriyle birlikte güvenli liman olduğunu vurguladı. 

Haziran ayına kadar altının olumlu trend olacağının altını çizen Mutlu, "Öncesinde 25- 30 puanlık oynamalar olur. Son BoJ’un açıklamaları sonrasındaki gibi..." ifadelerini kullandı. Mutlu, altının yükselen dipler ve yükselen tepeler şeklinde yukarı yönlü trend sergileyeceğini belirtti. 

Bu 3 banka resmen ipleri kopardı! Garanti, Akbank ve ING bir bir açıkladı! Görenin ayağı yerden kesildi! Hemen bakın!

Ziraat Bankkart ile beyaz eşya alışverişlerinizde kazançlı çıkın! Anında Bankkart Lira kazanın!

ŞOK Market'te Mis peynir indirimi başladı! Yetişen ikişer üçer alıp gidiyor! 20 Ocak 2023 fiyat listesi