20 / 10 / 2024

Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Dev banka rakam verdi! Gram altın tam bu kadar olacak!

Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Dev banka rakam verdi! Gram altın tam bu kadar olacak!

Altının ons fiyatı bugün 2721 dolara yükselirken gram altın fiyatı 3125 lira oldu. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Bank of America analistleri açıkladı...




Altın fiyatları dün tarihi rekorunu kırdı. Altındaki yükseliş bugün de devam ederken gram altın fiyatı 3125 lira oldu. Yatırımcılar heyecanla altın fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Bank of America analisteleri altının geleceği rakamı açıkladı. 

ALTIN FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Bank of America altındaki yükselişin devam etmesini bekliyor.

Bank of America analistleri, geleneksel 'güvenli liman' varlıklarının karşı karşıya kaldığı artan riskler nedeniyle altının giderek daha cazip hale geldiğine dikkat çekti.

Analistler, yatırımcıların, merkez bankaları da dahil olmak üzere yükselen devlet borçlanmalarından kaynaklanan enflasyon ve borç erozyonuna karşı bir koruma olarak değerlendirilen altına yönelmeleri gerektiğini belirttiler.

Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Dev banka rakam verdi! Gram altın tam bu kadar olacak!

ALTIN, YATIRIMCILARI CEZBEDİYOR

Analistlere göre altın, son kalan 'güvenli liman' varlığı olarak görünüyor ve bu da yatırımcılar, merkez bankaları dahil, daha fazla yatırım yapmaları için teşvik ettiği belirtildi. 

GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

Stratejistler, altının ons başına 3 bin dolara ulaşacağı öngörüyor ve bu seviye yüzde 10,2'lik bir artış anlamına geliyor. Altına olan bu olumlu yaklaşım, dünya genelinde artan harcama ve borçlanma endişeleriyle örtüşüyor.

Bugün ons altın 2721 dolardan işlem görürken gram altın fiyatı 3125 liradan işlem görüyor. Eğer altının ons fiyatı 3000 dolar olursa gram altının 3445 lira olması bekleniyor. 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Bugün ons altın fiyatı 2721 dolar olurken gram altın 3125 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın fiyatı 5096 lira, yarım altın 10,187 lira, tam altın 20,302 lira, Ata altın fiyatı 20,837 lira, Atabeşli altın fiyatı 103,903 liradan işlem görüyor. 

Elinde altını, doları ve hissesi olan hemen baksın: En çok kazandıran... 

Altında deprem! Yer yerinden oynadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 19 Ekim 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Geri Dön