Kent Haberleri

Altın fiyatlarında 2,5 yıl sonra bir ilk yaşanıyor! Altın öyle bir düştü ki görenler gözlerine inanamıyor

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Altın Fed'in faiz kararı ile sert düşüşe geçerken bugün altında 2,5 yıl sonra bir ilk yaşanıyor. Altın fiyatları öyle bir düştü ki görenler gözlerine inanamadı. Son dakika... Altıon fiyatları doların etkisi ile sert düşüş kaydederken 2,5 aradan sonra ilk kez Mart ayından bu yana yüzde 20'lik birdüşüş kaydetti

Fed ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararından sonra dolar yükselişini sürdürürken altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Altıon fiyatları doların etkisi ile sert düşüş kaydederken 2,5 aradan sonra ilk kez Mart ayından bu yana yüzde 20'lik birdüşüş kaydetti. 

Geçtiğimiz hafta açıklanan kritik fazi kararlarından sonra altın fiyatları resmen dibe vurdu. Doların güçlenmesi altın fiyatları üzerinde büyük baskıya neden oldu.

2,5 YIL ARADAN SONRA BİR İLK

Dolar kurundaki yüksleişin ardından düşüşe geçen ons altın bugün 2,5 yıl aradan sonra ilk defa bu kadr düşüşe geçti. Ons altın 1626 dolar seviyesine kadar geriledi.

Ons altın fiyatı güne 1644 dolar seivyesinde başlarken bugün gün içinde en düşük 1626 dolar en yüske ise 1646 dolar seviyelerini gördü.  Ons altın şu dakikalarda 1646 dolar seviyesinde değerleniyor.


GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Altın yatırımcıları tarafından en çok tercih edilen gram altının ne kadar olduğu bugün de merak edilip araştırılıyor. Yatırımcılar gram altın bugün ne kadar? Gram altın kaç lira oldu? Gram altın bugün kaç TL? sorularının yanıtları merak ediliyor.Gram altın  26 Eylül 2022 gününde 1006 TL seviyelerinde işlem görüyor.  
                                                   

                                                                                                               

DOLAR ZİRVEDE

Doların zirveye yükselmesi altın fiyatlarında düşüşe neden oldu. Dolare endeksi 20 yıl aradan sonra 114 dolar seviyesi ile rekor kırıyor.  Doların gittikçe güçlenmesi altın fiyatları üzerinde büyük baskıya neden oluyor.

Dolar bugün kaç TL? Dolar bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? sorularının yanıtlarını merak eden yatırmcılar arama motorlarında araştırma yapıyor. Dolar kuru şu dakikalarda alış fiyatı 18,57 TL, satıi fiyatı ise 18,60 TL seviyesinde işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 0,9699 seviyesinde değerleniyor.

Altın fiyatları resmen dibin de dibini gördü! Elinde 1 gram bile altını olanlar hemen bakın! 26 Eylül altın fiyatları

Dolarda zirve göreceksiniz diyen uzmanlar altın için kırmızı alarm verdi! Yorumlar kafaları allak bullak etti