Altın & Dolar

Altın fiyatlarında beklenmeyen düşüş! Nedeni belli oldu! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Altının onsu dün 1939 dolar ile son iki ayın en düşük seviyesini gördü. Haftanın son işlem gününde de doların artan baskısıyle altın fiyatları gerilemeye devam ediyor. Peki altın fiyatları neden düştü?  Nedeni belli oldu! Altın yatırımcıları hemen bakın! Peki altın fiyatları neden düştü?  Nedeni belli oldu! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Altın fiyatları doların baskısıyla peş peş üçüncü hafta da düşüşünü sürdürüyor. Peki altın fiyatları neden düştü?  Nedeni belli oldu! Altın yatırımcıları hemen bakın!

ALTIN FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de aşağı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise altın fiyatlarının neden düştüğünü merak ediyor.

Altın fiyatlarının düşmesindeki ilk neden, borç tavanı krizini çözecek olası bir anlaşmanın olacağına yönelik gelen haberler altın fiyatları üzerinde baskıya neden oldu.

İkinci neden ise ABD işgücü piyasası, ilk kez işsizlik maaşı için yapılan başvuruların üst üste ikinci haftada piyasa beklentilerini aşarak iyileşme belirtileri göstermeye devam ermesi altında bir satış dalgasının oluşmasına neden oldu.

Altın fiyatlarının düşmesindeki üçüncü neden, Avrupa'nın en büyük ekonomisi olan Almanya'nın, dün büyüme rakamlarında ikinci kez üst üste çeyreklik daralmayı görmüş olması ve teknik resesyon anlamına gelen veri Euro'da güç kaybına, Dolar'da güç kazanımına yol açması altın fiyatlarını etkiledi. 

ONS ALTINDA KRİTİK SEVİYE!

Altın fiyatları, dün 1939 dolar kritik seviyesine kadar düştü. Altın fiyatları için kritik seviye olan bu rakamdan sonra ons altın bugün 1953 dolardan işlem görüyor. 

KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI!

Kapalıçarşı altın fiyatları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyen binlerce kişi Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştıyor. Gram altın 1389 lira, çeyrek  altın 2283 lira,  yarım altın 4568 lira, tam altın 9127 lira, Ata altın fiyatı ise 9460 liradan satışa sunuluyor.

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altını çizerek açıkladı!

Altın sahalara geri dönüyor! Gram altın yükseliyor! Kuyumcuya gitmeden önce acil bakın! 26 Mayıs 2023 altın fiyatları
Altın son 120 günün en kötü haftasına imza attı!