Kent Haberleri

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum! Bu hafta ise Fed yetkililerinden gelen mesajlar piyasaların yönünü değiştirdi

Altın fiyatları, geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselişe geçti. Bu hafta ise Fed yetkililerinden gelen mesajlar piyasaların yönünü değiştirdi. 

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

FED YETKİLİSİ: 50 BAZ PUAN ARTIŞI BEKLENİYOR!

Salı günü St. Louis Fed Başkanı James Bullard enflasyonun ısrarla yüksek seyretmeye devam ettiğine işaret ederek, son veriler sonrasında faiz artırımlarına devam edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Bullard, Fed'in faiz artırım döngüsünün sonuna geldiğini değerlendirmekle beraber  politika faizinin 50 baz puan daha artırılarak yüzde 5,50-5,75 aralığına yükseltilmesi ve enflasyon kontrol altına alınana kadar orada tutulması gerektiğinin de altını çizdi. Bu öngörü altın fiyatları üzerinde baskıya neden oldu.

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

ALTIN FİYATLARINDA GERİ VİTES!

Fed yetkilileri tarafından gelen açıklamalar sonrasında mayıs ayı ve sonrası için daha fazla faiz artışına gidilebileceğine yönelik beklentiler piyasaları aşağı yönlü baskılıyor. Bu durum altın fiyatlarının gerilemesine neden oldu.

Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün kaç lira? 21 Nisan altın fiyatları kaç TL? Altın fiyatlarında son durum...

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Güne 2004 dolardan başlayan ons alın şu dakikalarda 1983 dolar oldu. Bayramın birinci günü altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Gram altın 1348 TL, çeyrek altın 2223 TL, yarım altın 4420 TL, tam altın 8805 TL, ata altın 9047 TL, atabeşli 44,878 TL, gremse altın ise 21,918 TL'den işlem görüyor.

Altın hız kesti! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, Çeyrek altın kaç TL? 21 Nisan 2023 altın fiyatları

Gram altın net bu kadar olacak! İslam Memiş 'sakın bunu yapmayın! dedi! Şimdi herkes bu tuzağa düşüyor!

Dolar 11 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! 1 doları bile olanlar hemen baksın