Kent Haberleri

Altın fiyatlarında görülecek yeni seviyeleri Altın Kahini İslam Memiş bir bir açıkladı! 

Son dakika altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altın fiyatlarında görülecek yeni seviyeleri Altın Kahini İslam Memiş bir bir açıkladı. İşte o rakamlar... Elinde altını olan yatırımcıları uyararak altının ulaşacağı rakamları açıkladı

Altın Kahini İslam Memiş'ten altın fiyatları ile ilgili yeni bir açıklama geli. Elinde altını olan yatırımcıları uyararak altının ulaşacağı rakamları açıkladı. 

Enflasyon oranlarının dalgalanması sonucu altın fiyatlarındaki dalgalanmalar da devame diyor. Altın alıp kar etmek isteyenler ekim ayındaki düşüş sonrasında altın fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak ediyor. Altın Kahini İslam Memiş, altında görülecek seviyeleri bir bir açıkladı.

ALTIN İÇİN YENİ SEVİYELER

Altın Kahini İslam Memiş, altın yatırımcılarını uyararak, altın fiyatlarındaki dalgalanmalara değinerek fiyatlar üzerinde değerlendirme yaptı. Altın ons fiyatı üzerinde konuşmamız gerekiyor diyen Memiş; ''Cuma günü sert düşüş ve yükselişler gördük. Hem altın fiyatlarında hem gümüş fiyatlarında cuma günü ciddi panik yaşattılar. Bununla satış yapanlar varsa ciddi canları yandı, zarar ettiler.

Ciddi bir manipülasyon var. Değerinin çok çok altında altın ve gümüş fiyatları var, kesinlikle bir alım fırsatı. Siz siz olun, elinizdekini satmayın, kaptırmayın. Psikolojik savaşın yenileni siz olmayın. Kesinlikle korku ve panikle varlıklarınızı satmayın, bozdurmayın.

Cuma günü 1617 dolara kadar gerileyen ons altın aynı akşam haftayı 1657 dolar seviyesinden tamamladığını gördük. 40 dolarlık yükseliş yaşandı. Çok ciddi bir fake satıştı, korku ve panikti. İnsanları ters köşe yapmaktı. Hiçbir mantığı da yoktu. O yüzden hızlıca toparlandı.'' dedi. 

ALTIN İÇİN YENİ SEVİYELER...

Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. İslam Memiş, altının göreceği yeni rakamları şöyle açıkladı: ''1666-168 dolar ve yukarıda 1705 dolar seviyesi ons altında. 1685 dolar seviyesi kalıcı olursa tekrar yeni trendden bahsedebiliriz. Ekim ayının son haftası olduğu için ben ekim ve kasım ayındaki beklentim büyük olduğundan dolayı emtia tarafında, psikolojik bir savaş var, emtia tarafındaki trendim pozitif yönde devam ediyor.

Gram altında 988-989 liralı rakamlar görüyorsunuz. Kapalıçarşı'da 1004-1008  lira aralığında. Yükseliş olunca makas aralığı daralıyor, düşüş olunca artıyor. 100 lira üzerinde ataklar gerçekleştirdi. 1038 lira  devamında ise 1060 lira  seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim.'' ifadelerini kullandı.