Kent Haberleri

Altın fiyatlarında inanılmaz şok! O iki tarihe çok dikkat edin!

Altının rekor seviyelere yükselmesi sonrasında, vatandaşların altın yatırımına olan ilgisi yeniden arttı. Altın yatırımıyla ilgilenen kişiler için, önemli bir tarih açıklandı. Aşağıda altın yatırımcıları için verilen bu önemli tarih ve detayları bulabilirsiniz. Gram altın, bugün itibariyle tarihi seviyelerini yeniden gördü

Altın fiyatlarındaki rekor artışın ardından, altın satın alan veya elinde bulunduran vatandaşlar, altın fiyatlarının nereye doğru yöneleceğini merak etmeye başladı. Gram altın, bugün itibariyle tarihi seviyelerini yeniden gördü. Gram altındaki bu gelişmelerin ardından, vatandaşlara altın fiyatları hakkında önemli bir tarih açıklandı. Aşağıda, detayları bulabilirsiniz.
 

Altın fiyatları, küresel piyasalarda yakından takip ediliyor. ABD Merkez Bankası FED'in toplantı tutanakları, yatırımcıları endişelendiriyor. Çünkü dün ABD'de açıklanan veriler, TÜFE artışının yıllık bazda yüzde 6'dan yüzde 5'e gerilediğini gösterdi. Bu durum, herkesin zihninde soru işaretleri yarattı.

ALTINDA O TARİHLERE DİKKAT EDİN!

Ayrıca, dün açıklanan Fed tutanakları, Mart ayı toplantısında faiz oranlarının sabit tutulmasını değerlendirdiğini, ancak son kararın 25 baz puanlık bir artış yönünde olduğunu ortaya koydu. Tutanaklar, bankacılık sektöründeki son gelişmelerin potansiyel etkileri göz önüne alındığında, Fed yetkililerinin yıl sonunda hafif bir resesyon öngördüğünü belirtti.

Bununla birlikte, tutanaklarda, Fed'in bir sonraki toplantısının 2-3 Mayıs tarihlerinde yapılacağı hatırlatıldı.

 

SON DAKİKA: GRAM ALTINDAN TARİHİ ZİRVE! YENİ BİR REKOR YAZILDI!

ABD'deki enflasyon artışının yavaşlaması ve Fed'in faiz artırmayacağına dair beklentiler, piyasalarda hareketlilik yarattı. Yatırımcılar, olası bir hafif resesyonun etkisine karşı güvenli liman olarak gördükleri altına yöneldi ve bu da altın fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Gram altın, tarihindeki en yüksek seviye olan 1.271 liraya ulaştı.

Altın fiyatlarındaki yükseliş, küresel piyasalardaki belirsizlikler ve enflasyon endişeleri nedeniyle artan güvenli liman talebiyle birleşti. Fed'in faiz artırmayacağına dair beklentiler de altın fiyatlarının yükselmesine katkıda bulundu. Bu nedenle, gram altın fiyatı bugün tarihi zirvesine ulaştı ve 1.271 lira ile rekor kırdı.

Mutfak tüpünde bayram müjesi! Herkes indirim yaptı bir firma zam yaptı! Aygaz, İpragaz...14 Nisan 2023 fiyat listesi!
Ünlü ekonomist altın tam bu kadar olacak dedi, vatandaşlar kuyumcuda kuyruk oluşturdu!
9 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, Garanti ve 5 banka daha duyurdu!