Ekonomi

Altın fiyatlarında köprüden önce son çıkış! Ünlü ekonomist açıkladı! Seçimden önce aldınız aldınız!

Altın piyasasında meydana gelen hareketlilik ile ünlü ekonomistlerden açıklamalara teşvik ediyor. Uzman isim Hatice Kolçak yatırımcıları uyardı. İşte detaylar!Seçimin hemen öncesinde son tahminini duyuran uzman ekonomist dikkatleri üzerine çekti

Altın fiyatlarındaki gerileme ile yeni tahminlerini Hatice Kolçak, takipçileri için paylaştı. Seçimin hemen öncesinde son tahminini duyuran uzman ekonomist dikkatleri üzerine çekti.

İşte tüm ayrıntılar…

O RAKAMI BEKLEYEN KAZANÇLI ÇIKACAK!

Seçimlerde ilk turun sona ermesi ile ve ikinci tura kalması ile birlikte yatırımcıların endişeli bekleyişleri de devam ediyor. Ünlü ekonomistler tarafından peş peşe yapılan açıklamalara bir yenisi de para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'tan geldi.

Daha öncede yaptığı tahminler ile dikkat çeken Hatice Kolçak seçim öncesi son tahminini açıkladı. Altın fiyatlarında bilinçli olarak bir yönlendirmenin yer aldığının altını çizen uzman isim Hatice Kolçak yatırımcıları uyardı. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak yaptığı açıklamalar ile gündemin seyrini değiştirdi. Resmi Youtube hesabı vasıtasıyla paylaştığı video ile seçim sonrası için değerlendirmelerini açıkladı. Altın yatırımcılarını sürekli olarak uyaran uzman isim dikkat edilmesi gereken hususların üzerinde durdu.

SON ALTIN TAHMİNLERİ!

Youtube kanalında kritik detaylara değinen altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, altın yatırımcılarına seslendi ve onları uyardı. Son zamanlarda yaşanan hareketli süreci değerlendiren uzman isim seçimlerde ikinci turun rüzgarı ile son altın tahmini duyurdu.

İlk turda cumhurbaşkanlığı seçimlerinde herhangi bir adayın üstünlük sağlayamamasından dolayı seçim ikinci tura kaldı. Bu durum altın fiyatlarını da etkiledi ve seçimler ile birlikte yatırımcılar da bir hayli tedirgin halde bekliyor.

ALTIN YORUMU GELDİ!

Uzman isim Hatice Kolçak resmi Youtube hesabından paylaştığı video ile dikkatleri üzerine çekti. Hatice Kolçak açıklamalarında FED üyelerine hafta süresince agresif mesajlar vererek, "FED’in tekrardan faiz artışı işleri çok değiştirdi. Bu nedenle dolar endeksi yükseldi. Altının ons tarafı resmen aşağı düşürülmek için her numara yapılıyor. Sözlü bir yönlendirme mevcut. Altın büyük strese maruz bırakılırsa, ons 1940’ları görebilir. Ons altında 1976 doların üzerinde kalması bize biraz nefes aldırıyor. Alım için 1976 doların üstünü bekleyelim" ifadelerine yer verdi.