Kent Haberleri

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gram altın 15 lira birden düştü! Elinde 1 gram altını bile olanlar çabuk bakın

Son dakika altın fiyatları yakından takip edilirken rekordan rekora koşan gram altın bugün 15 lira birden düştü. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü çabuk bakın! İşte son dakika altın fiyatları... Son iki gündür hızla yükselen altın fiyatlarında bugün rüzgar tersine döndü

Gram altın fiyatı rekordan rekora koçarken bugün düşüşe geçerek 15 lira birden geriledi. Son iki gündür hızla yükselen altın fiyatlarında bugün rüzgar tersine döndü. Peki gram altın bugün ne kadar oldu? İşte son dakika altın fiyatları.
 

ALTIN FİYATLARINDA RÜZGAR TESİNE DÖNDÜ

Son dakika altın fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar, bugünkü güncel altın fiyatlarını da takip ediyor. Bugün altın fiyatlarında rüzgar tersine dönerken grama altın 15 lira birden düştü. 

Yatırımcılar ve altın almak isteyenler güncel altı fiyatlarını merak ederken ''altın yükselmeye devam edecek mi, altın fiyatları ne olacak?'' sorularının da yanıtlarını aratıyor.

 

FED FAİZ ARTIŞINI FRENLEYECEK

ABD'de açıklanan ılımlı ebnflasyon verilerinin ardından Fed faiz artışını aralık ayında frenleyeceği yönünde beklentiler oluştu. 

Fed’in üyelerinden Christopher Waller son haftalarda gelen kritik verilerle birlikte faiz artış temposunu 50 baz puana düşürmeyi artık daha rahat değerlendirebildiğini belirtti.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI

Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın yeni haftaya 1681 dolardan başlarken 15 Kasım salı günü 80 doalr birden yükselerek 1781 dolar oldu. Bu seviye 2020 yılından bu güne gçöürlen en iyi persformans olarak kayıtlara geçti. Gram altın fiyatı ise 1062 lira ile rekor seviyesinin üzerine yükselerek 1068 lirayı aştı. Dün 1062 liraya kadar yükselen gram altın fiyatı bugün 1053 liraya kadar gerileyerek 15 lira birden düştü.

Aynı dakikalarda çeyrek altın fiyatı 1747 liradan, yarım altın 3496 liradan, tam altın 6968 liradan, Ata altın 7152 liradan, Atabeşli altın 35,691 liradan, gremse altın ise 17,378 liradan satışa sunuluyor.

 
YENİ ALTIN YORUMU...

Altın fiyatları ile ilgili ekonomistlerden yeni yorumlar gelmeye devam ediyor. Commerzbank ekonomistleri altın fiyatları için;''ABD TÜFE Ekim'de beklenenden çok daha az yükseldi. Bu da Fed’in faiz artırımı beklentilerini azalttı. Ayrıca, dolar kuru üzerinde baskı yarattı.

Dolayısıyla, ABD tahvil getirilerinin gözle görülür şekilde düşmesine neden oldu. Dünkü fiyat tepkisi, Fed’in faiz artırımları sona erdiğinde altının kayda değer bir yukarı yönlü potansiyele sahip olduğunu bir kez daha gösteriyor” dedi.

Altın kolları sıvadı! Resmen bu kadar olacak! Elinde altını olanlar, kemerlerinizi bağlayın

Altın fiyatlarında Polonya rüzgarı! Tersine döndü! Rakamları görenler ''eyvah'' dedi! 17 Kasım 2022 altın fiyatları