Ekonomi

Altın fiyatlarını çok önceden tahmin eden adam İslam Memiş, gramın 1600 TL olacağı tarihi açıkladı

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından daha önce hiç olmadığı kadar merak edilmeye başlandı. Durum böyle olunca altın fiyatlarını önceden tahmin eden adam olarak bilinen İslam Memiş'in açıklamaları da sık sık gündem oluyor. İşte Memiş'in gram altınla ilgili verdiği tarihAltın fiyatlarının gündem haline gelmesinin ardından bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği de çok merak ediliyor

Altın fiyatları dünya ekonomisinde bir numaralı gündem maddesi haline geldi. Altın fiyatlarının gündem haline gelmesinin ardından bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği de çok merak ediliyor. Bir grup gram altın almanın şu anda çok yararlı olacağını savunurken, diğer grup ise gram altın almanın ancak uzun vadede işe yarayacağını dile getiriyor. 

ALTIN FİYATLARININ ÖNCEDEN BİLEN ADAM

Durum böyle olunca dünya genelindeki birçok analistin açıklamaları da daha fazla önem taşımaya başladı. Türkiye'de ise altın fiyatlarını önceden bilmesiyle ünlenen piyasa uzmanı İslam Memiş'in söyledikleri çok önem kazandı. Memiş, gram altının 1600 TL olacağı tarihe ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı. 
 

GRAM ALTIN YIL SONUNDA 1600 TL

Piyasa uzmanı İslam Memiş de günlerdir yaptığı uyarılarına bir yenisini daha ekleyerek Ağustos ayında altın fiyatlarında düşüş görüleceğinin altını çizerken Eylül ve Ekim’in çok kritik olacağını kaydediyor. İslam Memiş, gram altının yıl sonunda yaklaşık yüzde 60 artışla 1.600 TL’ye ulaşacağını iddia etti. Memiş’in gram altında yıl sonu için bir önceki tahmini 1450 TL idi:
 

“Artık, doların uluslararası piyasalardaki değer artışı kaçınılmaz. Ufak bir operasyon yaptılar. Altını çıkardılar. Biz de elimizdeki altını sattık. Tabii ki yine alacağız. Bekleriz birkaç hafta. Acelemiz yok. Gram altında da yıl sonu 1600 lirayı görmemiz mümkün.”

Dünyanın en büyük fonu Norveç Varlık Fonu dev zararı açıkladı!

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Rams Garden ön talep topluyor! Yeni proje!