Kent Haberleri

Altın fiyatlarının 7 saat sonra nasıl olacağı belli oldu! Yastık altında altını olanlar hazır olun!

Altın yatırımcıları, ABD'den gelecek olan kritik kararın sonucunu beklerken ekonomsitlerden açıklamar gelmeye başladı. Altın fiyatlarının 7 saat sonra nasıl olacağı belli oldu! Yastık altında altını olanlar hazır olun! Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek olan kritik gelişmeye saatler kala ekonomistlerden açıklamar gelmeye başladı

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek olan kritik gelişmeye saatler kala ekonomistlerden açıklamar gelmeye başladı. Altın fiyatlarının 7 saat sonra nasıl olacağı belli oldu. Yastık altında altını olanlar hazır olun! İşte son dakika altın gelişmesi...

FED FAİZ KARARI BEKLENİYOR!

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından bugün gözler FED faiz kararına çevrildi. Türkiye’de ve tüm dünyadaki yatırımcıların gözü günün ilerleyen saatlerinde açıklanacak olan ABD Merkez Bankası Fed faiz kararına çevrildi.

Fed’in yılın toplantısında faizleri 50 baz puan artırması bekleniyor. Böylece, Fed Fon oranını yüzde 4,25 ile yüzde 4,50 arasına çekmesi bekleniyor. Öte yandan Fed Başkanı Jerome Powell'in yapacağı konuşma takip edilecek. Powell’ın açıklamalarında 2023 yılında faizlerin nihai olarak ne kadar yükselebileceğine dair sinyaller aranacak.

ALTIN FİYATLARI 7 SAAT SONRA NE OLACAK?

Fed faiz kararından sonra altın fiyatlarının ne kadar olacağı merak ediliyor. Yatırımcıların gözü 7 saat sonraki Fed faiz kararına çevrildi. 

Emtia analistlerine göre altın fiyatlarının merkez bankasının faiz tahminlerine duyarlı olması bekleniyor. Piyasalar, terminal oranının bu son güncellemede daha da artmasını bekliyor. CIBC kıdemli ekonomisti Avery Shenfeld, Fed Fon Oranı’nın yüzde 5’te zirve yapacağını düşünüyor. 

GRAM VE ONS ALTIN!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor.  Yatırımcılar ve altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Vatandaşlar ''bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Altın fiyatalrı yükseldi mi? sorularını araştırıyor. Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesinde yukarı yönlü hareket ediyor. Ons altın 1809 dolardan işlem görürken gram altın 1097 liradan satışa sunuluyor.

Dolarda dananın kuyruğu bugün kopuyor! Saatler kaldı! Elinde doları olanlar hemen koşun! Dolar tam olarak böyle olacak!

Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak? Elinde dolar ve altın olanlar için kritik uyarı geldi! 

Altın için yeni rekor tahmin! Tüm bildiklerinizi unutun! Yer yerinden oynayacak! Altın tam bu kadar olacak!