Kent Haberleri

Altın fiyatlarının önümüzdeki hafta ne kadar olacağı belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş net rakam verdi! Hemen bakın!

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ederken Altın Kahini İslam Memiş Altın fiyatlarının önümüzdeki hafta ne kadar olacağını açıkladı. Net rakam geldi! Hemen bakın... Gram altın ise bu 1073-1076 lira aralığında hereket ederken önümüzdeki hafta altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu

 Altın Kahini İslam Memiş, altın için bugünü işaret ederek 1815 direç seviyesini takip edeceğini belirtmişti. Gram altın ise bu 1073-1076 lira aralığında hereket ederken önümüzdeki hafta altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu. Altın Kahini İslam Memiş net rakam verdi. Hemen bakın!

Gram altın 1083 ile tüm zamanların rekorunu kırdı. Ons altından altığı destek ile yükselmeye devam eden gram altının ne kadar olacağı merak ediliyor.

ALTIN FİYATLARI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BU KADAR OLACAK!

Altın fiyatlarının ne kadar olacağını araştıran yatırımcılar altın yorumlarını takip ediyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı merak konusu olmaya devam ediyor. 

Altın Kahini İslam Memiş altın ile ilgili son dakika değerlendirmesinde bulunarak önümüzdeki hafta altın fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. İslam Memiş, gram altın için net rakam vererek 1100 lira olacağını belirtti.

ONS VE GRAM ALTIN SON DURUM!

Altın fiyatları 7 Aralık 2022 gününe yükselişle başladı.  Altın için kritik gelişme olan Fed faiz kararı berklenirken altın fiyatları rekor denemelerine devam ediyor. Bugün ons altın 1771 dolardan işlem görürken gram altın an itibariyle 1077 liradan satılıyor.

Aynı dakikalarda çeyrek altın 1760 liradan, yarım altın 3521 liradan,  tam altın 7019 liradan, Ata altın 7202 liradan, Atabeşli altın 35,888 liradan gremse altın ise 17,513 liradan satışa sunuluyor.

FED FAİZ KARARI BEKLENİYOR!

Altın fiyatları üzerinde etkili olan Fed'in fazi kararına sayılı günler kaldı. Geçtiğimiz hafta fed Başkanı Jerome Powell'ın faizleri düşüreceklerine yönelik açıklamalarından sonra altın fiyatları yükselişe geçerken, altın yatırımcılarının gözü 13-14 Aralık tarihine çevrildi. 

Altın için iple çekilen gün geldi! Bugüne dikkat! Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''hayırlı olsun'' diyerek açıkladı

Altın gaza bastı! Gram altın uçarken çeyrek altın resmen fırladı! Herkes bu tabloyu konuşuyor! Canlı altın fiyatları