02 / 05 / 2024

Altın gaza bastı! Elinde 1 gram, 1 çeyrek altını bile olan acil baksın! 13 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Altın gaza bastı! Elinde 1 gram, 1 çeyrek altını bile olan acil baksın! 13 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yukarı yönlü başladı. Güncel altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın gaza bastı! Elinde 1 gram, 1 çeyrek altını bile olan acil baksın! 13 Mart 2023 canlı altın fiyatları.



13 Mart  Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyen vatadaşlar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar ''altın fiyatları bugün ne kadar, çeyrek altın kaç lira?'' soruları yanut arıyor. Geçtiğiniz hafta Fed Başkanı Jerome Powell açıklamalamarından sonra düşüşe geçen altın fiyatları cuma günü düşüşk gelen isitihdaam verileri sonrası ygaza bastı. Bugün de yukarı yönlü hamlelelerine devam edeb altın fiyatları araştırılıyor.

22 Mart tarihinde açıklanacak Fed faiz kararı ve 3 gün sonra açıklanması beklenen Avrupa Merkez Bankası faiz karaı altın fiyatları üzerinde etkili olacak.

Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın bugün kaç lira? Çeyrek altın ne kadar? Yarım altın kaç TL? Tam altın ne kadar? Ata altın kaç lira? Atabeşli altın kaç lira? 13 Mart 2023 altın fiyatları.


Geri Dön