Kent Haberleri

Altın için 'bunlar rekor değil' diyen Altının Piri İslam Memiş asıl rekoru açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğiniz gün 2 bin dolar seviyesi ile rekor kırdı. Piyasalarda altın fiyatlarındaki rekor gündeme düşerken Altın için ''bunlar rekor değil'' diyen Altının Piri İslam Memiş asıl rekoru açıkladı! Altın fiyatları bu hafta rekordan rekora koştu

Altın Kahini İslam Memiş, altın fiyatları için önemli değerlendirmelerde bulundu. Altın fiyatları bu hafta rekordan rekora koştu. Fed faiz kararı ve Amerika'daki bankaların iflas kararları altına olan talebi artırdı. Altının ons fiyatı 2 bin dolar olurken, gram altın 1.200 TL'ye yükseldi. Bugün ise altın fiyatları saat 21:00'da açıklanacak olan Fed faiz kararı nedeniyle geriledi. Altın fiyatları ne olacak? sorusunun yanıtını araştıranlara ise Altın için ''bunlar rekor değil'' diyen Altının Piri İslam Memiş asıl rekoru açıkladı!
 

FED FAİZ KARARI ALTIN FİYATLARINI NASIL ETKİLECEK?

ING Emtia Stratejistleri Warren Patterson ve Ewa Manthey tarafından Fed toplantısı öncesi emtia raporu açıklandı. Fed’den gelecek bir yavaşlamanın altın fiyatlarına daha fazla destek sağlayacağı belirtiliyor.

Hazıralanan raporda şu ifadelere yer verildi: “Mevcut piyasa gelişmeleri göz önüne alındığında yarınki Fed toplantısında bankanın ne yapabileceğine dair pek çok belirsizlik var.

Toplantı altın ve diğer piyasalar için önemli olacak. Yürüyüşte olası bir duraklama muhtemelen altın fiyatlarına daha fazla destek sağlayacaktır” ifadelerine yer verildi.

Danimarka merkezli SAXO Bank’ın Emtia Stratejisi birimi başkanı Ole Hansen ise altın fiyatlarının kısa vadeli yönünün Fed toplantısında belirleneceğini söyledi. 
 

ALTIN FİYATLARI İÇİN ASIL REKOR BELLİ OLDU!

Küresel piyasalarda yaşanan güvensizlik yatırımcıları güvenli liman olarak gördüğü altına yönlendirdi.

İslam Memiş Ons altının 2 bin doları test ettikten kısa bir süre sonra 2 bin doların üzerine çıkmasıyla ilgili, "1.999’u gördü. 2.000’den korktu. Gram da 1.237 lira görüldü. Ve 2.000 dolar görüldü.

 

Yıl içerisinde 2 bin 30-2 bin 70-2 bin 350 dolara kadar yolu var. ara ara kâr satışları olsa da yükseliş kaçınılmaz" ifadelerini kullanarak gram altındaki bekşentisinin 1.500 TL olduğunu açıkladı.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın almak isteyenler hemen acele etsin! 22 Mart 2023 altın fiyatları

Dolar 10 saat sonra böyle olacak! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın! Son dakika dolar gelişmesi

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı! Rakam verdi! Elinde gümüş olanlar herkes bu tarihi bir kenara yazsın