Kent Haberleri

Altın için çılgın tahmin geldi! Sene sonuna kadar bu rakam kesin görülecek! 1 gramı bile olan yerinde duramayacak

Altın fiyatları 12 Mayıs Cuma günü yatırımcılar tarafından takip edilmeye devam ediyor Altın fiyatları ne kadar olacak? sorusu üzerine dev kurumdan çılgın tahmin geldi.  Gram altın 1500 TL seviyesine kadar geldi

Altın fiyatları son günlerde rekor üsütne rekor kırarken ons altın fiyatı 2020 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1500 TL seviyesine kadar geldi. Avustralya Merkezki ANZ analistleri  ons altın için sene sonu tahmininde bulundu. Sene sonuna kadar bu rakam kesin görülecek! 1 gramı bile olan yerinde duramayacak.

ALTIN İÇİN ÇILGIN ALTIN TAHMİNİ! 

Avustralya Merkezki ANZ analistleri sene sonuna kadar ons altın için çılgın tahminde bulundu. Analistler altın için 2023 sonu tahminlerini açıkladı. Ons altın tahminlerini 2050 dolar/onstan 2100 dolara kadar çıkardı.

BU RAKAMLAR GÖRÜLECEK!

Dev banka 2024 yılının ilk çeeyreğinde ons altın fiyatınının jeopolitik gerilİmler ve merkez bankalarının etkisiyle 2120 dolara kadar ulaşacağını öngördü.  

Altın fiyatları ile ilgili başka bir tahmin ise Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Memiş altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini belirterek, gram altında 1500 TL ardından 1750 lira seviyelerinin görüleceğini belirtti. Yatırımcılara seslenen Memiş elinde altını olanların altınlarına sahip çıkmaları gerektiğini söyledi. 

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca yatırımcı son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Ons altın fiyatı 2010 dolar, gram altın fiyatı 1490 lira, çeyrek altın fiyatı 2450 lira,  yarım altın fiyatı 4930 lira, tam altın fiyatı 9,816 lira, Ata altın 10,217 liradan işlem görüyor. 

Altında büyük deprem! Taş üstünde taş kalmadı! 13 ay sonra bir ilk yaşanıyor! 

Altın fiyatlarında yer yerinden oynadı! Gram altın esti, çeyrek altın gürledi! 12 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları 

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Seçim sonrasında dolar bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın