Ekonomi

Altın için doğru zamanı kollayanlara müjde! İslam Memiş altın için beklenen rakamı ve tarihi verdi!

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, altın için doğru zamanı kollayanlar için tarih verdi. İşte detaylar!Memiş, "Mesajım oldukça net" dedi ve bunları açıkladı…

Ünlü ekonomist İslam Memiş, gram altın fiyatı için yeni rakam ve tarih verdi. Memiş, "Mesajım oldukça net" dedi ve bunları açıkladı…

İşte, İslam Memiş altın yorumlarına dair ayrıntılar…

Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını günü gününe takip etmektedir. Aynı zamanda ekonomistler de bu konuya dair pek çok önerileri ve tahminlerini paylaşıyor. Altına yatırım yapacak olan kişiler ve altın borcu olanlar tarafından altın fiyatlarındaki güncel fiyatlar sorgulanıyor.

Altın fiyatlarındaki güncel fiyatları, uzmanlarının piyasa değerlendirmeleri, tam gaz devam ediyor. Bilhassa son dönemde altın alım ve satımına dair doğru zamanı kollayan kişilerin sayısı her geçen gün artmaktadır.

GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK? İSLAM MEMİŞ ALTIN YORUMU

Finans piyasası uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabından altınla ilgili yeni değerlendirmelerde bulundu. "Mesajım oldukça netti" diyerek mesaj veren İslam Memiş, 1250 TL seviyelerinde olan gram altının 300 TL kadar artacağını ifade etti.

İslam Memiş'in güncel altın yorumları şu şekildedir; "2000 dolar üstünde ons, 1350 üstünde gram almam. Ons tarafı ilk düzeltmeyi yaptı 1970'e kadar düşecek. Ama gram tarafında yine spekülasyon var ve gram almam. Yıllık beklentimde ise şu anlık bir değişiklik yok.

Yıl içinde 1450 ile 1550 gram, 2350-2400 ons, bu kadar ve TL bazlı da kısa vadede gerilemesi gerekmektedir. TL bazlı fiyatlar kısa vade için balon. Alım için haber veririm, şu an erken. Fed'e kadar 1960 ile 2010 dolar aralığı oyalanır."

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 22 NİSAN CUMARTESİ DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL piyasaların kapalı olduğu altıncı işlem gününde 22 Nisan Cumartesi gününde son işlem gününde olduğu yatay bir seyirde ilerliyor. Dolar 19,41 TL seviyesinden satılmaktadır. Dolar/TL, güne yatay seyir ile başlamasından hemen sonra 19,40 seviyelerinden işlem görüyor. Geçtiğimiz gün, 19,38 ile 19,43 bandında hareketini sürdürüyordu.