Kent Haberleri

Altın için iple çekilen gün geldi! Bugüne dikkat! Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''hayırlı olsun'' diyerek açıkladı

Altın ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bugüne dikkat çekti ve yatırımcıların iple çektiği haberi ''hayırlı olsun'' diyerek bir çırpıda açıkladı.  Altın fiyatlarının yükselmesi ile Darphane'den bir adım geldi

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarının iple çektiği  bugün için kritik açıklamayı ''hayırlı olsun''diyerek  bir çırpıda açıkladı.

Altın fiyatlarının yükselmesi ile Darphane'den bir adım geldi. Özellikle Andolu'da yoğun talebin olduğu bu altın piyasaya sürüldü. Yatıırmcıların iple çektiği gün sonunda geldi. İşte detaylar...
 

ALTIN İÇİN İPLE ÇEKİLEN GÜN GELDİ!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş geçtiğimiz haftadan itibaren yatırımcılara 7 Aralık'ı işaret etti. Sonunda beklenen gün geldi. Yatırımcıların özellikle de Anadolu'da  yoğun talebin olduğu reşat beşli satışa çıkarıldı. Memiş konuyu şu şekilde anlattı: Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “22 ayar (Orijinal) Reşat beşibiryerde altına sahip olmak için 2-3 bin lira işçilik ödenmek zorunda kalınıyordu. 7 Aralık itibariyle Darphane’nin piyasaya süreceği Reşat beşibiryerde altınlar sorunu çözdü” dedi.

Reşat Beşli altınlar bugünden itibaren piyasaya sürülmeye başlayacak. Kuyumcular, Reşat Beşli altın taleplerini randevu almadan külçe altını karşılığında Darphane'den teslim alabilecek.

 

HAYIRLI OLSUN!

İslam Memiş, yatrımcıların uzun zamandır beklediği haberin gelmesi üzerine ''hayırlı olsun'' diyerek açıklama yaptı.

Memiş: "Reşat Beşli ziynet altın, artık Darphane tarafından basılıyor. 7 Aralık 2022 itibariyle piyasada dolaşan Reşat Beşli 22 ayar olacaktır. 21 veya düşük ayar diye bir şey söz konusu olmayacak. Sektöre ve yatırımcılara hayırlı olsun.

Piyasada dolaşan Reşat Beşibiryerde altınların yüzde 90’nı 21 veya daha alt ayardaydı. 22 ayar (Orijinal) Reşat beşibiryerde altına sahip olmak için 2-3 bin TL işçilik ödenmek zorunda kalınıyordu. 7 Aralık itibariyle Darphane’nin piyasaya süreceği Reşat beşibiryerde altınlar sorunu çözdü"

 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Yatırımcılar altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Yatırımcılar ve altın almak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başlayan gram altın fiyatı şu dakikalarda 1079 liradan satışa sunuluyor. Çeyrek altın 1763 liradan, yarım altın 3526 liradan, tam altın ise 7029 liradan satılıyor.

Gram altın bu tarihte tam 1.100 TL olacak! Bu tarihi duyanlar resmen şaştı kaldı! Hemen bir bakın!

Altın gaza bastı! Gram altın uçarken çeyrek altın resmen fırladı! Herkes bu tabloyu konuşuyor! Canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında İslam Memiş'ten yeni hedef! İhmal eden kaybeder