Altın & Gümüş

Altın için kritik tarih resmen açıklandı! Altın o tarihte bu kadar olacak! Hemen siz de bakın!

Milyonlarca  kişi tarafından merak edilen ve araştırılan altın fiyatları geçen hafta artışa geçmişti. Ancak Cuma günü yeniden düşüş başladı. Araştırmacı yazar Haluk Özdil, altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Altını olanlar için kritik tarihi açıkladı. İşte ayrıntılar...  Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe aşağı yönlü seyirle başladı

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri ve uzman isimlerin tahminleri merakla araştırılıyor.  Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe aşağı yönlü seyirle başladı. Merakla beklenen Fed faiz kararı, altın fiyatlarını da etkileyecek.

Milyonlarca  kişi tarafından merak edilen ve araştırılan altın fiyatları geçen hafta artışa geçmişti. Ancak Cuma günü yeniden düşüş başladı. 

 

Altın yatırımcıları ve altını olan vatandaşlar iç piyasalarda yaşanan değişimleri yakından izliyor. Ons altın ve döviz kurunda yaşanan hareketlilikler altın fiyatlarının seyrini belirliyor. 

Altın yatırımcısının uzun süredir beklediği gram altındaki bin lira barajına iç piyasada geçtiğimiz hafta oldukça yaklaşıldı. Altının gramının bin lira seviyesini aşması için ons altında veya dolar kurunda yükseliş olması gerekli. 

 

Araştırmacı yazar Haluk Özdil, altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Altını olanlar için kritik tarih açıklandı. 

Peki altın fiyatları yükselecek mi? Gram altın, çeyrek altın artacak mı? İşte altın fiyatları için o kritik tarih...

Yeni Akit'te yer alan habere göre; araştırmacı yazar Haluk Özdil, altını olanlar için kritik tarihi açıkladı. "Altının yükselme ayı olarak sizlere Haziran aynı vermek istiyorum" açıklamasında bulunan Haluk Özdil, Haziran 2023'ten sonra altının tüm dünyada yükselmeye başlayacağına dikkat çekti. 

 

Konuyla ilgili açıklamasında, "Bitmeyen savaşlar, bitmeyen gerilimler, nükleer tehditler, dünya savaşının gündemde olması altını fena halde etkilenecek. FED’in artık faiz konusunda gideceği bir nokta kalmadı" ifadelerine yer veren Haluk Özdil, Fed'in faizleri artırmasının altını baskıladığına vurgu yaparak, Haziran'dan sonra işlerin değişeceğini belirtti. 

Peki altın fiyatları bugün kaç lira? Gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 31 Ekim 2022 son dakika altın fiyatları...

GRAM ALTIN BUGÜN KAÇ LİRA OLDU? 

Alış fiyatı: 983,93 Türk Lirası      
Satış fiyatı: 997,68 Türk Lirası

ÇEYREK ALTIN NE KADAR 31 EKİM 2022?

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.612 Türk Lirası
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.630 Türk Lirası
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.602 Türk Lirası
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.626 Türk Lirası 

YARIM ALTIN 31 EKİM 2022 FİYATLARI

Yeni yarım alış fiyatı: 3.214 Türk Lirası
Yeni yarım satış fiyatı: 3.262 Türk Lirası
Eski yarım alış fiyatı: 3.204 Türk Lirası
Eski yarım satış fiyatı: 3.253 Türk Lirası

TAM ALTIN FİYAT 31 EKİM 2022

Yeni tam alış fiyatı: 6.427 Türk Lirası
Eski tam satış fiyatı: 6.500 Türk Lirası
Eski tam alış fiyatı: 6.418 Türk Lirası
Eski tam satış fiyatı: 6.500 Türk Lirası

1 euronuz bile varsa hemen bakın! Yarından sonra euro ne kadar olacak? Son dakika euro kuru

Goldman Sachs'tan korkutan faiz açıklaması!

2023 Asgari ücret maaşı belli oldu mu? Yeni yıl zam oranı paylaşıldı mı?