Altın & Gümüş

Altın için kritik tarihi altının efendisi İslam Memiş açıkladı! 1 gram bile altını olanlara şok! Hemen bu tarihe bakın!

ABD Merkez Bankası Fed'in faiz artırma ihtimali altın ve gümüş gibi emtiaları da derinden etkiliyor. Altının efendisi olarak bilinen İslam Memiş, altın için kritik tarihi verdi. İşte detaylar...19 bandında, Euro ise yükselişine devam etti ve 18

Para ve altın piyasalarında dalgalı seyir hız kesmeden sürerken dolar 18.19 bandında, Euro ise yükselişine devam etti ve 18.21 seviyesine oturdu. Düşüş eğilimindeki altın da 1.003 TL'ye kadar düştü.

Peki gram altın yükselecek mi? Gram altında son dakika gelişmeleri ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TGRT Haber'de piyasalarla ilgili önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, altının düşüşüyle de ilgili çok önemli şeyler söyledi. 

KREDİ DERECELENDİRME KURUMLARINA RAĞMEN YÜKSEK ÇIKTI 

TGRTHaber'den Gülden Kılıç'ın haberine göre, Türkiye ekonomisinin 2. çeyrekte yüzde 6,7 büyümesiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Finans Analisti İslam Memiş, genel beklentinin yüzde 7,4 civarında olduğunu ve biraz üstünde açıklandığını dile getirerek, özellikle Kredi Derecelendirme Kuruluşlarının Türkiye’nin kredi notunu düşürmesi, doların 18 TL üzerinde olması, Euro/Dolar paritesinin güçlü durması ve jeopolitik riskler büyüme rakamları için risk oluşturduğunu dile getirdi. Türkiye'nin önce kurdan sonra enflasyondan vazgeçtiğini ve şimdi büyümeye odaklı bir politika izlendiğini kaydeden İslam Memiş, büyüme öncelikli bir ekonomi modeli olduğunu dile getirerek, hane halkına yansımasının önemli olacağını kaydetti.

ALTIN İÇİN KRİTİK TARİHİ ALTININ EFENDİSİ İSLAM MEMİŞ AÇIKLADI

Yaptığı açıklamada son iki çeyrekte de büyüme beklentisi içinde olduğunun altını çizen Memiş, koşulların hızlı değiştiğini söyleyerek, enflasyon biraz geride kaldığını dile getirdi. İslam Memiş, 13 Eylül tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi paketini açıklamasıyla beraber enflasyonun da konuşulacağını kaydetti.

ALTINDA SONA GELİNDİ 

Yaptığı açıklamada emtia fiyatlarının 5 ayın dibini gördüğüne değinen İslam Memiş konuyla ilgili olarak yaptığı açı9klamada Fed’in faiz artırımı kararının tüm emtiaları olumsuz etkilemeyi sürdürdüğünü kaydederek, altının ons fiyatının 1.715 dolar, gümüşün ons fiyatının da 18,27 dolar seviyesinde olduğunu dile getirdi. Bu baskılanmalarda sona gelindiğini dile getiren İslam Memiş, belki bir miktar daha geri çekilme olabileceğini dile getirerek, bundan sonra yukarı yönlü hareketlerin ihtimalini daha yüksek gördüğünü söyledi. İslam Memiş
"Gram altında alım fiyatı 1.010 lira seviyesinde, satış ise 1.013 lira seviyesinde. Bunların yatırımcılara fırsat verdiği kanaatindeyim.” dedi.  

Dolarda kaçınılmaz son geliyor! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer son dakika uyarısı yaptı! Hemen bakın!

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika! Ödeme yapılan iller güncellendi! Hemen evde bakım aylığı yatan illere bakın

Altın yıl sonunda işte tam da bu kadar olacak! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer'den son dakika tahmini! Hemen bakın