Kent Haberleri

Altın için yeni güzergah belli oldu! Kesin net açıklama geldi! Tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!

Gram altın fiyatları rekor güncellerken, altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor.  Altın fiyatları ne olur? sorusuna yönelik kesin net açıklama geldi. Altın için yeni güzergah belli oldu! Altın tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!  Fakat yıl içinde inişli çıkışlı seyiz izleyen altın 2022 yılına 1828 dolardan başlarken, 1822 dolardan seneyi tamamladı

ABD Merkez Bankası (FED) ve diğer merkez bankalarının uyguladığı belirgin faiz artışları altın fiyatlarında ters rüzgara neden oldu.  Fakat yıl içinde inişli çıkışlı seyiz izleyen altın 2022 yılına 1828 dolardan başlarken, 1822 dolardan seneyi tamamladı.
 

GRAM ALTIN REKOR KIRDI!

2023 yılı ile birlikte altın fiyatları rekor kırmaya devam ediyor. Ons altın 1900 dolara yaklaşırken grama ltın 1150 seviyesine geldi.  Ons altın haftanınj ilk işlem gününde 1882 dolar seviyelerinde değerleniyor.

ALTIN İÇİN YENİ GÜZERGAH BELLİ OLDU!

Altın fiyatları ne olur? Altın fiyatları yükselir mi? Altın fiyatları yükselecek mi? soruların karşılık Wall Street analistleri 2023 yılı için altın fiyatlarında yükseliş beklendiklerini açıkladı. Analistler, Fed’in para politikası sıkılaştırmasını tersine çevireceği beklentileri ile doların zirve yapmasının altın fiyatların toparlamasına destek oalcağını belirtti. 

Wells Fargo’nun reel varlık stratejisi başkanı John LaForge, altın fiyatlarının Fed’in duraksaması ile fiyatlanmaya başladığını ve  sonrasında nihai bir dönüşün geldiğini belirtti. LaForge, “Son birkaç ayda Fed’in dönmesiyle ilgili tüm konuşmalarla birlikte, altın yükselmeye başladı. 2023 yılında hem altın hem de gümüş iyi iş çıkaracak. Gümüş daha iyisini yapabilir” dedi.

Yatırımcılar elinde altının olan yatırımcıların yükselişler karşısında acele etmemeleri konusunda uyaran Wells Fargo, 202 yılında altının 1.900 dolar ile 2.000 dolar arasında olacağını tahmin ediyor. LaForge, “Eğer buna ulaşabilirsek, benim önceliğim bu hedefleri artırmak olacaktır” diyor.

 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın fiyatları bugün güne yukarı yönlü başladı. Altın almak veya  bozdurmak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Ons altın bugün 1874 dolardan işlem görürken gram altın 1153 lira oldu. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1885 liradan satılıyor. Yarım altın 3768 liradan satılırken tam altın bugün 7509 lira oldu. 

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Euronun rotası belli oldu! Euro 30 gün sonra tam da böyle olacak!

Doların 3 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dananın kuyruğu kopacak! Elinde 1 doları bile olanlar hemen toplansın!