Kent Haberleri

Altın için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Altın fiyatları dibe vuracak! Bu rakamı gören başını taşlara vuracak

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Ocak enflasyon verisine çevrildi. Enflasyon öncesi dev kurumdan altın için yeni senaryo geldi! Resmen rakam verildi! Altın fiyatları dibe vuracak!  Bu rakamı gören başını taşlara vuracak. Rakamlar öncesinde gözler altın piyasasına çevrildi

Bugün ABD Ocak enflasyon rakamları açıklanacak. Rakamlar öncesinde gözler altın piyasasına çevrildi. Altın fiyatları bugün güne bir miktar yükselişle başlarken yatırımcılar ABD enflasyon rakamlarının açıklanlanmasının ardından altın fiyatlarının yönü belli olacak. Altın fiyatları bugün yükselecek mi, düşecek mi? Bugün altın fiyatları ne kadar olacak? 

Altın için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Altın fiyatları dibe vuracak!  Bu rakamı gören başını taşlara vuracak.

ALTIN İÇİN YENİ SENARYO!

Altın fiyatları ABD Merkez Bankası’nın (Fed) sıkılaşma politikasını etkileyecek ABD ocak ayı enflasyon verisine odaklandı.

Altın fiyatları dolardaki güçlenişe bağlı olarak haftaya aşağı yönlü başladı. Ons altın 1.853 dolara kadar geriledi. ABD’den gelecek enflasyon verisinin güçlü gelmesi durumunda uzmanlara göre altın fiyatlarında yeni gerilemeler bekleniyor. 

Öte yandan Exinity baş piyasa analisti Han Tan, enflasyonun hızlı bir düşüş sergilmesi durumunda Fed’in faiz artışlarını durdurması mümkün ve 2 bin dolar seviyelerine yükseliş gelebilir. 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcılar ''altın fiyatları bugün ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Bugün altın fiyatları kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

14 Şubat altın fiyatları, güne bir miktar yükselişle başladı. Ons altın 1860  dolara kadar yükseldi. Gram altın fiyatı 1149 lira, çeyrek altın fiyatı 1879 lira, yarım altın fiyatı 3758 lira, tam altın fiyatı 7487 lira, Ata altın 7680 lira seviyesinden değerleniyor.

Altın kan kaybediyor! Bu rakamları gören küçük dilini yutacak! Elinde altını olan hemen baksın! 14 Şubat altın fiyatları

Dolar 14 gün sonra resmen bu kadar olacak! Yastık altında 1 doları bile olanlar acil baksın