Altın & Gümüş

Altın Kahini İslam Memiş altındaki o sırrı açıkladı! Yatırımcılar buz kesti! Meğer sadece 5 liraymış...

Altın Kahini İslam Memiş altın ile ilgili herkesin bilmediği açıklamalarda bulundu. Altının perde arkasındaki sırrı ortaya çıkararak ''sadece 5 TL'ye üretiliyor'' diyen İslam Memiş yatırımcıları şaşkına çevirdi... Merpen altı üretim yapan yerler konusunda uyarı yapan Memiş, "Gerçek altın değil, 5 TL'ye üretiliyor" dedi ve onu işaret etti

Altın Kahini İslam Memiş'ten vatandaşları altın için uyarıda bulundu. Merpen altı üretim yapan yerler konusunda uyarı yapan Memiş, "Gerçek altın değil, 5 TL'ye üretiliyor" dedi ve onu işaret etti. İşte ayrıntılar...

''5 TL'YE ÜRETİLİYOR''

Reşat altın üretiminin yasak olduğu sırada neler meydana geldiğini anlatan Memiş, merpen altı üretim yapan yerler konusunda uyardı. Reşat altına takılan kulpların gerçek altın olmadığını belirten Memiş, 5 TL'ye üretildiğini söyledi.

Altın Kahini  İslam Memiş'ten vatandaşlara kritik altın uyarısı geldi. Merpen altı üretim konusunda uyaran Memiş, "Gerçek altın değil, kulpu 5 TL'ye üretiliyor" dedi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medyada 104 yıl sonra tekrardan Reşat altın üretilmesine ilişkin çarpıcı açıklamada bulundu.

Memiş açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Özellikle Reşat Beşibiryerde altınlar, genelde yeni evlenen gelin adaylarımız için de normal 14 ayar set almaktan ziyade Reşat altın almak son yıllarda ciddi bir moda olmuştu. Alım ve satım farkına baktığımız zaman da burada ciddi bir anlamda kazanç doğruyordu. O yüzden Reşat altın daha fazla tercih ediliyordu.

Örf, adet ve geleneklerimize baktığımız zaman da önceden reşat Beşibiyerde altında kız istemek daha kolay oluyordu. Eskiler bunu bize anlatıyordu. Ancak talep karşısında ve üretimi yasak olan bir emtiadan bahsettiğimiz için orijinalle merpen altı basımı veya atölyelerde basım arasında ciddi farklar oluşmaya başladı.

 Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun! Tunç Şatıroğlu'ndan altın ve dolar almak isteyenlere tokat gibi cevap geldi

''Gram altın için son fırsat'' diyen İslam Memiş'ten nefes kesen açıklama geldi! Altın fiyatları bu kadar olacak...

Yastık altında doları olanlar hemen bakın! Doları olanlar ne yapmalı? Dolarda son dakika gelişmesi

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kenarda 1 gram altını bile olanlar çabuk baksın! 1 Ağustos 2022 altın fiyatları